jsem nastvana! Ohledne koupi kocarku

18.11.2009

Holky ja jsem tak nastvana! Zalibil se mi kocarek (golfky) v obchode stoji 4000 tak jsem si ho nasla na netu kde me vysel 2740 i s postou.Cena je to super,ale jeste ho nemam! Objednavala jsem si ho minule utery a jeste ten den poslala na ucet.Cekala jsem dva dny a nic tak jsem babe psala co a jak a ona ze kocarek nebyl skladem ze ho objdenvala u dodavatele takze po nedeli.Pondeli nic,utery svatek a dneska jsem ji znovu psala a ona ze byl problem u dodavatele,ale ze snad to do patku bude vyrizeno! Tak jsem ji napsala ze jsem nastvana ze uz mam kocarek pres tyden zaplaceny a on nikde a ze doufam ze do patku dorazi! Ja doufam ze dorazi jinak udelam točo!

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak já nevim ale dodací lhůta zboží, které neni na skladě je měsíc. Takže pani má stále ještě čas. Pokud je zboží na skladě tak je lhůta dodání do 10pracovních dnů.
Jinak já bych si přes internet nic tak drahého neobjednávala. Vadilo by mi něco zaplatit a nemít v ruce žádnej doklad o tom, že mi zboží pošlou. To už je lepší brát na dobírku.
Tak držim palce ať ti zboží přijde alespoň do konce týdne :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

at me posle zpet penize. tahne se to jak ja nevim co. tet bude zase vykend takze nic a zase cekat jesli vubec v pondeli dorazi. stve me to jeji chovani. jsem poucena a akhle uz nic neobjednam

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ty jsi ten spravny pfodavajici tak jak to ma byt.Stebou bych byla nesmirne spokojena,ale odte kravy si uz fakt nic neobjednam! Dokud ji nenapisu proste ja tak se neozve a ja nevim zda uz to poslala nebo ne.Jsem tak nastvana ze ji jdu asi zase napsat jak to vypada protoze na kocarek spicham!! Minuly tyden objednavala kocarek u dodavatele a nerikej mi ze ho jeste nema :( ach jo ze ja vzdy musim mit nejaky problemy kdyz nekde neco kupuji.A jestli me napise ze kocar jeste nema tak ji pisu ze chci spet penize a jdu si pro nej jinam.Tady nato nemam nervy :w:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tvůj přístup je přesně takový, jaký si od obchodníka představuju, je pak škoda, že jak píšeš nemáš takové kšefta jako ti ignoranti.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky chci odkázek.Ale já tedy musím říct, že jsem zatím měla štěstí na prodávající i e-shopy. Třeba paní Dagmar z ditevbavlnce.cz je úžasná!!!

s nočníma košilema - dva týdny nic, a když jsem tam volala, řekli mi, žeje nemaj na skladě. Naštěstí já teda pro sichr platím vše až při převzetí zboží, na účet bych si to nelajzla...

víš, co by mě na tom naštvalo nejvíc? To, že ses musela sama ptát, jak to vypadá, že ta prodejkyně nemá tolik slušnosti napsat, že jsou komplikace, vždyť by to člověk pochopil ne?

In reply to by Pellullinka

no, právě, já takovýhle jednání nesnáším, taky se mi něco podobného stalo na MMA, jsem zvyklá, že když vyhraju aukci, tak se mi prodejce ozve, tahle měla v tom textu pod aukcí napsáno, že peníze se maj posílat rovnou a že ona sama nekontaktuje, tak já OK, když to tak má, tak ať. Peníze pošlu hned a 3 dny se nic nedělo, tak píšu, jeslti je vše ok a dostanu odpovědi, že nemá čas, že má ještě obchod a e-shop a že neví, kam skočit a že ještě peníze nedorazily, tak že mi nemá důvod psát a že za svou 3 letou kariéru na MMA a MMB má jen samá pozitivní hodnocení. Tak jsem čuměla s otevřenou hubou a říkám si, ty vole, co to je za jednání. Tak teda čekám, že se milospaní ozve a ozvala se, že jeslti mi má dát vědět, až bude balík posílat, až bude mít peníze na účtu a kam to má poslat (podotýkám, že jsem jí adresu psala už 2x). Načež já jí píšu, že ano, že jestli to bude zítra, tak zítra, jinak že mi má dát vědět, až to bude posílat. Na to mi píše další den, že teda peníze má a kam že mi to má poslat. Tak to už jsem nevydržela a napsala jsem jí, že teda nevim, co si mám o tom myslet, že jí adresu posílám už 3x a že se mě na ní ptá znovu. Na to mi ona píše, že jsem jí to sama napsala - vtipné na tom je, že se překoukla a místo slova AŽ, tak viděla slovo KAM. Načež na mou poznámku, že si to blbě přečetla se už neozvala. Zboží přišlo v pořádku, to ano, ale to jednání....ach jo, jsem se tu zase rozepsala, sorry:-)

In reply to by Terinka84

no jednani jak s prdeli fakt! to jsou ti obchodnici.Nejradsi prodavaji ale zbytek by je uz nejradsi nezajimal.Ach jo...vcera jsem te me babe psala ze uz jsem aji docela nastvana a ze teda doufam ze do patku dorazi tak se uz vubec neozvala.Hlavne ze tam ma napsano dostupnost zbozi 7 dni..

In reply to by Kirsche

jsem jí stejně prokoukla, jsem se dívala na jiných e-shopech na lehátko, které se dražilo a stálo cca 1200,- a ona začala na nějaký úplně směšný částce, pak se to trochu vyšplhalo, ale furt na půlku běžné ceny, ale pak níže bylo, podívejte se na náš web a objednejte si něco. Prostě klasická lákačka:-), lehátko (jiné lehátko než je na krabici, ale na aukci bylo správné) je fajn, jen taková ta hrazdička je pěkně debilní, drží jen narovno, což je tak cca 20 cm od ručiček malé, když je v polozo skoro ležim. Doma máme lehátko, co má tu hrazdu nastavitelnou, tohle jsem kupovala k babičce, aby tam malá nemusel jen ležet v postýlce či jí někdo chovat.

Neboj, to bude dobrý!!!!

týden zase není tak dlouhá doba, když si vezmeš že třeba 3 dny ty peníze putují na cizí účet atd.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka