ach jo

18.11.2009

ahojky jsem nestastna,prozivane s pritelem spatny obdobi az to vypada na rozchod...
Segra rika ze to je tehotenstvim ja nevim ,mam strach nechci ho stratit ale ty moje nalady :§) Ty vecny hadky me ubiji snazim se byt v klidu ,den je to dobry ale pak zas hori k vuli uplny kravine :-g(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mame doma to same...porad jsme se hadali...a z toho mi jeste vic bolelo brisko, nakonec to dopadlo tak ze jsme jeli na pohotovost tolik mi bylo zle...porad jsem mu opakovala ze vubec me netoleruje ze ja opravdu za ty nalady nemuzu ze jsou to hormony a ze to proste musime prekonat atd. Ze kdyz zvysuje hlas na me tak tim padem trpi i miminko ze je mu to asi jedno atd..odmital tomu rozumet...pak jsem s nim proste prestala mluvit...samozr. ze se mu to nelibilo tak jsme promluvili vklidu a on teda pristoupil na to ze nebude reagovat vztekem na muj vztek..ze bud si toho nebude vsimat aneb naopak me uklidni....zatim to funguje uz tyden...opravdu musis s nim v klidu promluvit, ja u toho brecela jak zelva slo to ze mne samo...drzim palecky:)

ahoj, to je mi líto. Zkus si s přítelem promluvit. Je zbytečné hádat se kvůli kravinám. Taky hned myslet na rozchod je dle mého zbytečné. Páry se prostě občas hádají. Někdy je toho hodně najednou, ale od toho jste 2 abyste to řešili. Já tyhle vztahy moc nechápu. Čekáte dítě, hádáte se a ty myslíš na rozchod-fakt mi to hlava nebere :n:

Ahoj stoho si nic nedelej to se spravi jak si to ctu tak se musim smat uplne tohle sme meli taky s pritelem ,neboj to to tehotenstvi a jeste chvili po porodu to taky bude vypadat takhle moji male jsou uz 2 mesice a nas vztah uz je jako driv ale taky to vypadalo ze uz to nema mezi nama smysl .Nic si stoho nedelej to prejde uvidis drzim pesticky papa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to jsem rada ze v tom nejsem sama,nebo rada ne ale ze nejsem jedina...Povidame furt ale vdycky neco prijde a je to v coudu...Na jednu stranu ho obdivuju protoze i ja sama bych se kolikrat poslala do haje :\\: doufam v to ze to ustojime ,predelavame do toho barak a ma taky ze vseho nervy...jsem furt sama doma protoze nekdo na to videlat musi...a asi mi s toho trochu hrabe, holky diiik moc !

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka