bolest a váha

18.11.2009

Ahoj holki,
jsme v 8tt a chtěla jsem se zeptat jestli je normální že mě bolí břicho...Občas mám pěkné křeče a pak to zas přejde a nevím čím to je......Abych něco nepodcenila.......
No jinak 30 jdu na krev a ultrazvua a už se ted bojím že problém u mě bude váha......
Po tom co jsem přestala kouřit mám rovných 100kg je to hnus ale ani před těhotenstvím mi to nešlo vůbec schodit.....Fakt mám pěknej strach jen z toho hle...........co si myslíte??děkuji za radu:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak bolesti mam taky a dr mi rikala ze je to normalni ze se mi roztahuje deloha a navic cekam dvojcata tak se mi fakt roztahuje a s vahou si nedelej starosti ja jsem v 9tt a kdyz jsem otehotnela mela jsem 106 kg(jsem tlusta od malinka tak mi to nijak nevadi) a dr mi na to nic nerekla akorat to bude horsi pri porodu ale jinak s tim zadny problem neni neboj nejsme jediny baculky tehulky! jedna moje znama mela 127 kg kdyz otehotnela a ma krasnou a zdravou holcinu! jo a ted vazim 116 protoze jsem uz 3 mesice na neschopence a nejak jsem se neudrzela ale co hlavne ze jsou miminka v poradku!!! myslim si ze po porodu to pujde dobre dolu.

In reply to by ycram

pry jsou komplikace pri porodu s vahou ale taky asi jak kdo napr. moje tchyne je taky tlusta ataky ji rikaly ze budou problemy a ma 3 deti a vse v pohode zalezi na tom na jakou slepici narazis v porodnici a jeden doktor mi tvrdil ze dokud nebudu mit 80 kilo ze nemuzu mit deti coz je blbost byl to blb kterej nema rad tlustoprdky hahaha. dalsich 7 doktoru mi reklo ze to nevadi pokud mam pravidelnou menstruaci a dokud ovuluju. moje znama mela 127 kg kdyz otehotnela a taky vse v pohode. drzim palecky at to vyjde

Ahojky, bolesti v podbříšku jsou normální. Občas jsem taky mívala pořádné křeče až mě boleli kříže. :r: Ale to je normální, protože se ti roztahuje děloha. Pokud míváš fakt silné bolesti řekni to doktorovi, taky jsem to řekla a po prohlídce říkal, že nevidí problém, že to prostě tak někdo má. Hold je to "jiný stav" :s: Hezké těhulkování :/;x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka