Červíčci 2009 - nejoblíbenější hračka našich miláčků????

18.11.2009

Zajímalo by mě s čím si Vaši miláčkové nejvíc vyhrají, co rádi strkají do pusinky, cucají atd.
U nás překvapivě po dlooouhéém hledání a skoro zbytečném nakupování vede obyčejná gumová jakoby plochá osmička, která je lehká, dobře se mu drží a pěkně jí strčí do pusinky a kouše...co vy????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jednoznačně nožičky, to je nejlepší kousátko :s: A jinak plyšová krysa z Ikei, takový velký chrastítko koule, a malý chrastítko-kousátko kroužky navlečené na větším kroužku.

Tak teď jsou nejoblíbenější prsty, klidně strčí do pusy obě ruce najednou, ale jinak je to takovej hrací plyšák, kterýho má od narození, no už ani nejde poznat, co to je, tak ho muchluje a ta melodie, taky už není co bývala. jo jo, v jednoduchosti je síla :a:

Rekla bych ze vse co ji prijde pod ruku:))...ale nejradsi ma asi takovej ten krouzek(vevnitr jsou koralky a na krouzku jsou zavesene vecicky-kyticka,krouzek) koupila jsem ji ho v DM,ale ten jsem ji znicila,tak jsem koupila stejnej,ale jinej barvy-a ten jsem koupila v hrackarstvi:)))..a klasila zaviraci spendlik a takove kousatko s masirovacim nastavcem na dasinka(jako kartacek) a jeste sterchatko kravicka:)))
http://kacirecek.rajce.idnes.cz/

ahoj, tak Markétka miluje takovou housenku z plyše. Když se jí zatáhne za zadeček tak se vytáhne a vybruje. Má velké oči a dobře žužlací čumáček. Chrastí jí hlavička-je to zvuk jako rolnička. Strašně ráda si sní hraje. Všelijak jí přetáčí v ručičce a ocumlává. Taky má ráda berušku (od VZP) ale řekla bych že vítězí housenka (nebo co to je za zvířátko :///: ). Nejlepší je že tuto hračku zdědila po bráškovi :\x:

Panda od Lamaze (byla to úplně první hračka, co jí zaujala a do dnes je to zachránkyně, když má Kačenka své dny či náladky):-) a pak ještě kousací korále (ty má asi týden) a pak hit posledních dní, maňásci bílá kočička a černý pejsek z IKEI, z toho je úplně hyn

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka