Utrogestan - otázky

18.11.2009

Ahoj holky, mám pár otázek na ty, co braly utrogestan v době těhotenství. Jsem v 6tt a špiním a jelikož jsem měla i před tím problémy, missed a tohle těhu je brzy po mimoděl., tak jsem dostala utrogestan na zavádění. A teď otázky:
1. zítra jedu na kontrolu a nevím, jestli si mám utroš zavéct nebo polknout. Zavádět se mi moc nechce, páč to ze mě všechno vyteče. Co myslíte bude moc špatný, když ty 2 utroše jednou polknu?
2. špiním cca 5 dní a jen slabě. Prostě když jdu na wc, tak mám špinění na toal. pap. Jinak nic. Ustalo vám hned špinění při braní utr. nebo špinění pokračovalo? Jo a to furt ležim a stejně pořád slabě špinim. Je to špatný?
3. a ještě taková otázka mimo...je tu někdo, kdo otěhotněl po mimoděl. těhu a měl taky problémy? A jaké? A jak to dopadlo? A co jste braly za léky?

Díky moc za jakoukoliv odpověď. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Mijus, ja mela taky missed a pri druhem jsem dostala duphaston, je to to stejne jako utros ale da se jen polykat takze jsem mela po starostech a polykala jsem ho. Jinak jsem i pri nem spinila spis tak jako narazove, a nikdy se nevedelo proc, takze to na tom ani moc nezalezi podle me ty prasky nejsou na spineni ale na udrzeni tehu a to je rozdil. Moc moc drzime pesticky at zitra dopadnete skvele a uzijete si pekne vanoce!! Hlavne se setri a odpocivej me to spineni preslo myslim kolem 11tydne a i pak se obcas objevilo slaboulinke treba po sexu nebo po kontrole atd.

In reply to by Lucik P.

Ahoj Lucíku, děkuji ti moc za odpověď. Tohle je už starý příspěvek z listopadu, ale nevadí. Ráda slyším, že v tom nejsem sama. Kontrola dopadla dobře a další taky. Dneska jsem 10+0 a pokud vím, tak už ani nešpiním. Občas jen slaboulinko růžově, jak jsi psala ty, ale jinak nic. Také ti a miminku v bříšku přeji krásné vánoce a vše nej po celý nový rok.

Holky, děkuji vám moc za odpovědi. Mně teda řekl dr., že je lepší zavádět, že se to dostane líp tam, kam má. Jde mi jen o ten zítřek. Jinak ležím doma a doufám, že do nemocnice nebudu muset. A v nemocnici jste byly kvůli tomu špinění? Nebo z jiného důvodu? Já mám ve zprávě, že nekrvácím, ale že mám prosáklou dělohu a hypertrofický čípek s centrální laesií a ještě mám volnou tekutinu za dělohou? Nebo tak něco? Jsem z toho jelen, ale prý je vše v pořádku, tak proto asi nemusím být v nemocnici.

Ahoj já brala utrogestan od 5tt do 12tt.Ležela jsem v nemocnici a polikala jsem ho.Je to daleko lepší než si ho 2denně zavádět.Pokud ti po něm bude dobře tak ho raději polikej,ale jak chceš je to jedno.Jinak já jsem taky špinila,ale asi jen do 6tt. Pevné nervy a at vše dobře dopadne.pá

Ahoj Utrogestan jsem polikala 2+2+2 nezaváděla jsem. Brala jsem ho do 16tt.špinila jsem taky kolem 6tt může to bejt ještě slabounká MS nebo uhnizďování. Uvidíš zítra na kontrole já jsem teda ležela v nemocnici. Měj se fajn Jana.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka