Kočárek V-cross

18.11.2009

Ahoj všem:a: :papa: zítra jedeme objednávat kočárek od v-cross http://hracky.eod.cz/kocarky/kombinovane-kocarky/kombinovany-trikolovy-… zamilovala jsem se přímo do této kombinace černá a bíle květy ikdyž prvním mím favoritem byla značka casauplay,ale přišel mi zbytečne moc drahý a proč platit za značku když výsledek je stejný jako u v-crossu ba dokonce je v-cross sporťák vetší :s: :smich:.
Budu ráda když mi napíšete jakékoliv vaše poznatky,zkušenosti,či nějaké drby od někoho kdo ho má. Jsem už síce pevne rozhodnutá,že ho chci,ale dobrá rada nad zlato :one: :one: Děkuji předem všem a přeji hezké těhulkování :°: :bigsm:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jůůů holky děkuji moc za rychlé a pozitívní názory:qu: :potlesk: moc jste mě potešili a ješte víc usvedčili v tom,že ten kočárek je dobrej a že nebude chyba si ho koupit :one: :one:
Zítra jdu k doktorovi na kontrolu a pak ho pudu spokojene objednat takže se pak ozvu. Mějte se hezky těhulky :a: :papa:

tak to ja se jdu pridat a budu jukat co kdo napise pac do V-cross jsem s ezailovala a chteli bysme si ho take poridit :one:

In reply to by žabičkax

ze se do neho kazdy hned zamiloval :) ja taky kdyz jsem ho prvne videla! Unas v Boskovicih jich jezdi uz spousta-mame tady primo prodejnu takze...ale nikdy jsem u nikoho nevidela jeste stejnou barvu.Mi mame cerno-cerveny a i venku jezdi krasne! Vyhoda je tech velkych kol :one:

In reply to by Kirsche

No ja uplne prvne jukala na xlander pak tady paulina prodavala rpave v-cross a bylo rozhodnuto prej je aj dosti skladny a mi mame opravdu pidi auticko takze super..... navic bydlime na vesnici a to take nekdo rikal ze se s nim super manipuluje a uzasne jezdi....
jen jsem na nej chtela juknout v realu aj povozit ale nikde jsem nenasla prodejnu tady kolem Kladna a nebo v praze.... takze zavidim ze vy tam mate.... to je za brnem vid? Boskovice tam jsem dkysi chtela jit studovat, tedy ta barva zni uzasne barvicku jeste netusim jakou vezmeme ... zatim jsem v 11 tak mame ejste casek ale diky za info :one:

In reply to by žabičkax

a jestli budes chitit tak bych ti ho po zime prodala.Na zimu si ho jeste necham ale pak ho chci prodavat.Mala uz bude mit pristi rok v lete rok a pul a budeme mit golfky.Jak chces...muzem se pak domluvit. Super se snim jezdi,prejedes hrbol a ani to nevis :) Boskovice jsou pred Brnem.Do brna to mame 45km

In reply to by Kirsche

no tak zni to dobre puvodne jsme chteli vzit prave pouzity ale co jsem nektere videla ze byli ve strasnem stavu tak sme radci rikali ze novy nicmene kazda usetrena kacka dobra ze.... prcka cekame az 13.6 takze po te zime by to opravdu stacilo.... kolik bys za nej chtela? Aha tak jsem se trosku zmylila mno nic ale od Brna to kousek je :s:

In reply to by žabičkax

v pohode ;) Mi ten kocarek mame jak novy.Hlub.korba byla pouzivana 5 mesicu takze uplne nova a autosedacka ta uz je taky skovana-uz mame velkou a jezdime se sportakem.Muzu ti poslat foto i na mejl a klidne se rozmyslet.Casu dooooooooooooooooooost a muzem zatim komunikovat pres mejl..Kocarek me v lednu stal se vsim vsudy pres 12000 a mam dve plsatenky,slunecnik.Na cene bysme se domluvily pak.

ahoj, my ho tedy zatím máme u tchýně, tp mám až 5.1., takže tam ještě nějakou dobu bude, ale myslím že bude dobrý, byla jsem z něj úplně nadšená, hlavně autosedačka jde krásně nacvaknout, žádné aparáty,to samý i u hl. korby a u sporťáku, fakt je to jednoduchý i pro ženskou:) a když sním jezdím u tchýně po baráku tak jezdí skoro sám, tak doufám že se osvědčí i s miminkem:)) a to polohování u sporťáku se mi zdá jednosušší než u x.landeru, mám možnost to porovnat, má ho taťka na mou setřičku:) hlavně ta cena v-crosu je o dost příznivější za srovnatelnou kvalitu. ten kytkovanej je krásnej , já mám tento http://hracky.eod.cz/kocarky/kombinovane-kocarky/kombinovany-trikolovy-…] ale čtyřkolku, my kytky nechtěli aby to bylo neutrální, příp. i pro druhé dítě. tak snad budem pak obě spokojené. papa

ahojky, já si jedu v neděli pro V-travel, jen máme konstrukci se 4-koly a barvu budeme mít černý s červenými bublinami. Moc se mi líbí a cena je opravdu výhodná, za který kočárek za trojkombinaci dnes zaplatíš 7500,-- a ještě dostaneme pláštěnku :)

In reply to by lenca

ja jsem kupovala v-cross v lednu 2009 a trikombinaci me stala 11,090kc+jsem si dokupovala plastenku a slunecnik na sportak.Ale jinak je dobry!!!!!! :one: Tet jsem male objednala uz golfacek na cesty a tak...abysme meli lehci kocarek do auta...

mame doma od ledna 2009 a jsme snim spokojeni! Hluboka korba ta uz je od pul roku male skovana na pude protoze nevidela ven a rvala tak jsme nasadily sportak.Jedina nevyhoda je u sportaku ze ma na polohovani zad snurku a kdyz vtym dite sedi jde to docela tezko,ale tady to polohovani ma i x-lander a jeste nekdo takze si nevyberes! Jinak jsme spokojeni!!!!

In reply to by Kirsche

Tak holky dnes jsme si s manžílkem byli pro kočárek a síce jsem ho tlačila jenom chvíli kým jsme došli k autu,ale jelo se mi krásne a i celkové to nandavání jak autosedačky,tak korby či sportáku šlo v podstate samo:) a jsem moc ráda,tak jsme ho doma všem ukázali pořádne ho zkoukli a odvezli k babičce :) takže jsem moc ráda,že ho mám :) síce o něco dřív TP mám 13.3.2010,ale spíš jsem měla obavu aby měli ty barvy co jsem chtěla,po novém roce bude nová kolekce a ten černý s kytkama už mít nemuseli :) Už se teším až se v něm bude Pavlíček vozit :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka