Kdo bydlí s tchýní a jak na tom jste?

18.11.2009

Holky někdy už jsem zoufalá a nechci bydlet s přítelovýma rodičema:-(Poslední dobou Nám do toho budoucí tchýně tolik "kecá",že už to opravdu je nesnesitelný a ještě to vypráví ostatním co děláme za chyby...přitom jsme žádnou chybu neudělali a ona prostě chce jen mého Honzíčka vychovát tak jako její syny.Honzík chodí spát v sedm a koupeme v šest.Jednou jsem jeli na návštěvu a malej usnul v autě,protože bylo už sedm a když jsme přijeli tak jsme ho jen přenesli do postýlky a v půl osmý už spal ve svém.A tchýně z toho udělala takovou scénu a ještě to vykvákala svýmu tátovi a možná buhví komu,že má Honzík svůj režím a že v šest má být už doma...ach jo opravdu je mi z toho na nic.Pořád mi radí co mu dát na sebe a k jídlu a pod.Ve čtvrtek jdu s holkama do pizzerie a chtějí vidět malého a když jsem jí to říkala tak dělala.že jí to nevadí a pak to roztroubila všem,co jsem to za matku,že jdu s 8.měsíčním klukem v pět do pizzerie:-(Už někdy opravdu nemůžu a jednou opravdu bouchnu a bude zle holky co si o tom myslíte vy?Je na tom něco špatnýho?Ten pozdní příjezd a ta pizzerie?Raději vždycky už mlčím,protože bych se sní hádala a bylo by zle...příjde mi,že se chová jako by byl malej její...:-((((( a ještě k tomu je strašně urážlivá a neříká ti nic do očí a to já nesnáším...proč to musím zrovná já mít!A na to ,aby jsme si vzali hypotéku ted nemáme,měli by jsme ,ale nechceme,aby se třeba něco nezvrtlo!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já nevím, ale radši bych se s ní hádala i kdybych věděla, že bude zle. Než aby mi do všeho kecala, tak bych ji řekla svoje. Trošku nechápu, že už dávno jsi to neudělala. Ale je to o povaze, já si na hlavu srát nenechám od nikoho a od tchýně už vůbec ne

My špatně moje tchýně nemá zájem o malýho neviděla ho už několik měsíců a já jí ho nehodlám vnucovat. Je mi to moc líto zvlášť, když už je v důchodu a mohla by ho vidět kdykoliv. Ale ona prostě nemluví ani na mě ani na manžela a na malýho se ani nezeptá. Žijeme tu jako cizý lidi. S tvojí tchýní bych si asi v klidu promluvila a řekla jí že režim je pro malýho nejlepší a že si ho chceš vychovávat po svým.

radím uteč! tohle se nezmění! Manžel by jí měl něco říct, ale to nevím, jestli s ní o tom mluvil. Každopádně tohle po dobrém nepůjde. to by chtělo radikální řez, ale to zas bude dusno k nevydržení. Bába je terorista! v rámci zachování duševního zdraví - uteč!!! najděte si svůj byt.

Ahoj, tak opravdu nic špatnýho na tom nevidim a když se mimi jeden den nevykoupe, tak mu to taky neublíží a nevim, proč by sis nemohla jít sednout v 5 do pizerie, tak snad je to tovoje dítě a jestli mi tohle bude dělat moje tchýně, tak ji asi pošli někam, i když moje tchyně je něco podobného, co se týče toho roznášení drbů. Když chci aby se něco lidi z vesnice dozvěděli, tak to řeknu přítelovým rodičům a do hodiny to ví celá vesnice, proto jsme dost dlouho rodičům neřekli, že jsem těhotná a teď ani neví, jak se to bude jmenovat, protože by to věděli všichni. Příjde mi naprosto normální, když se někdy opozdíte s přípravou na spinkání!!!!!!!! Tchýni pošli někam.

Ježiš, to je hrozný, proto nechci nikdy bydlet s rodičema :). Momentálně žijeme v přístavbě, taky s tchýní a tchánem, ale o tchánovi ani nevím a mamča přijde tak třikrát za den, někdy mi leze na nervy s tím, jelikož neťuká, ale jinak naprosto pohodička. Ale stavíme svoje. Vůbec do ničeho nekecaj, o nic se nestarají, a kdybych s malou šla do pizzerie o půlnoci, tak neřekne ani slovo. Prostě to neznám a tobě tohle opravdu nezávidím. Asi bych něco řekla. Já se zase nenechám. Chápu tě, že chceš mít klid, ale tohle je někdy až moc, ne? Malej režim má, a pokud se mu občas nabourá, žádnou újmu z toho mít určitě nebude.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Bude to asi nejlepší a zkusíme to...jednou jsem jí to tak jak říkáš řekla,a ona se urazila a řekla,že je to Naše dítě,že at jsi s ním děláme co chceme,ale je to tu znovu a ona něpřestane.Přítel je už z ní taky na trní,každý den čumí jak puk a i když bydlíme v podkrovýa oni dole tak jsem stejně každý den leze za prckem.Když je nasraná tak jsem ani nevkročí a pak zase radí a radí..no hnus.Když to půjde tak o tom taky budeme uvažovat utéct tady odtud.Máme hezký bydlení ,už jsem do toho taky dali fůru peněz skoro mega možná jo a ted zase tohle...no holt se nedá nic dělat,tchýně se nezmění!!!

Ahojky, no to je to společný bydlení. Vůbec ti to nezávidím kočko! To že jednou za čas nabouráte režim není nic strašnýho, někdo ho třeba ani nedodržuje a a tou pizzerií jakbysmet. Vůbec si nedělej z toho těžkou hlavu a jedním ouškem dovnitř, druhým ven ;) Bohužel asi nic jiného nezbývá, viď? Tchýni mám podobnou, pomlouvá za zádama, když jí člověk něco řekne tak se rozbrečí a urazí. Bydlet bych s ní fakt nezvládla, to nikdy. Když už mě hodně vytočila, tak jsem jí to dala vypapat, mě se sice trošku ulevilo ale každopádně s ní to ani nehlo, jen slzičky, takže asi opravdu jsou hádky zbytečnost.

In reply to by KajaG

koukám,že v tom nejsem sama,ale ani nevíte jak mě tohle chování sere,taky je urážlivá a prostě má svojí hlavu a chce to být věchno podle ní.Díky za odpovědi ,alespon trošku jste mi zvedli náladu:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka