stolice u kojence - jsem zoufalá!

18.11.2009

ahoj maminky, prosím poraďte... malá měla stolici pravidelně každý den několikrát. Najednou ale nebyla týden a po deseti dnech se vykajdila (nevešlo se to do pleny :-)) a od té doby, je to cca měsíc mi takhle kaká pořád, tzn. jednou za týden až deset dní. Myslím, že to není v pořádku... :-( před týdnem měla tři měsíce... prosím o radu, zatím plně kojím, ale jelikož mi zase nekaká už osmý den, zkouším hruškovou šťávičku, čaje... Jsem z toho už zoufalá!!

Ahojka, nám malá kaká 1x za 5 dní, taky jsem to tady už řešila. Dr. mi říkala, že pokud plně kojíš, tak to může trvat i týden + to mrně třeba spracuje vše co jí mlíčkem dáš. Takže hlavu vzhůru, občas jsme pomohli trubičkou, když už se mocinky kroutí a snaží se. Ale prý je na to bezva když budeš jíst švestkový kompot ;-) Jo a naší malé jsou 2 a půl měsíce a ten problém má tak ty 2 měsíce.

mam 6 mesicniho kluka a od te doby co jsme na um asi od 3 mesice kakal vzdycky co ctvrty nebo paty den,,,dr,rikala ze nektere deti to tak maji ze vsechno spracuje jejich organismus...pokud prdi a neni ucpana a nema tvrde brisko tak to neres....jo a do zadne plenky se to nevleze...to mi ver :s: :s: zkus cinknout dr co ti rekne ono to tak nekdy je....ted davame prikrmy a porad nekadi kazdy den....jak kdy..pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka