už vím co čekám!!!

18.11.2009

ahojky deníčku, tak za sebou mám velký UTZ...vše odpovídá tak jak má a sme zdraví!!!!jupiiiii.
no a z našeho prcka se vyklubal KLUK! takže to bude Kubík a TP je stále 30.3.2010!

dneska nám to řekli na velkém UTZ, je fakt roztomiloučká, jak jsem jí viděla... Váží 400 gramů a TP máme taky 30.3.2010. Mno, tušila jsem, že to bude malá princeznička, páč mám břicho spíše do hranata, než do špičata :-))). Manža má radost, jen zatím si nejsme jisti se jménem. Buď Lucinka, nebo Janička, které jméno byste holky daly vy?

In reply to by aloena

Tak za mě určitě Lucinka !!!!! Na 100 % !!!! A my máme termín 29.3. (a hošíka Pé´tu) a jsme velcí 378 gr, takže máš holčičku o trochu větší, tak uvidíme ve 30. týdnu, jak nám povyrostou viď :))))

In reply to by Slunko

jenže já jsem si Petra vzala a s manželem jsme se dohodli, že nebudeme dětem dávat křestní jména po rodičích... Takže Péťu musím ze seznamu jmen pro chlapečka vyloučit. Ale protože čekáme holčičku, tak to nemusíme pro tentokrát řešit :-)) A taky gratuluju ke chlapečkovi :-))

In reply to by aloena

Já mám přítele také Petra, a také jsem byla vždycky proti dávání jmen po rodičích. Jenže přítel mu od početí říká "malej Péťa", takže jsme prostě nemohli jinak než zvolit tohle jméno. Navíc znamená "skála" a vím, že se v něm Petr vzhlíží, takže už proti vůbec nejsem. Alespoň nemáme trápení s výběrem jiného jména, protože u holčičky to bylo šílený, neshodli jsme se, tak jsem ráda, že to teď nemusíme řešit :))))

In reply to by Slunko

Šmankote, abych tak neměla holčičku obříka :-))), to by se jí kluci báli...Ale zase jsem kdesi četla,že baculatší miminka shazují snadno, navíc jsou baculatší díky mastné kyselině Omega3, která zlepšuje funčnost mozečku. Jinak mám pocit, že jím spíše méně, než před těhotenstvím, ale je fakt, že neběhám, tak asi jdou ty špečíky do Lucinky... No, ale jsme prý v normě, tak jsem ráda. Mně se jméno Lucinka taky líbí více, ale manželovi se nějak zalíbilo říkat holčičce Honzinko, což je určitý ekvivalent od Janičky... Mno, uvidíme...

Ahojky, tak taky gratuluju k jednomu z nejmladsich Breznatek a chlapecku k tomu!!!!! Parada, ze jste v poradku :qu: :qu:

Tak moc gratulujeme :qu: :qu: :qu:
Koukám, že máš termín týden po mě, tak ať vše klape jak má :a:

Týýýjo, tak ty máš termín den po mně .)))). A už víš pohlaví, ten náš prďousek se pořád stydí, snad dneska na velkém UTZ se umoudří jako ten Tvůj :)))). Doufám, že to bude taky kluk :)))))

In reply to by Slunko

no březen bude koukám plodný:-) my byli na UTZ včera a poprvé se nám ukázal, na tom minulém se schoval a napínal nás:-)
nám to bylo jedno co to bude,ale na kluka sem měla tušení a dofám, že časem druhé bude holka:-))

In reply to by saifa

Nám se schovával zatím na každém UZ :). Vždycky se otočil zády a sednul si na zadek :). Já mám od začátku taky tušení na kluka, takže jestli mi řekne, že je to holka, tak budu zklamaná ze svého špatného pudu :). Jinak bych byla šťastná i za děvčátko, to je jasný :))))

Ahojky, tak gratulace veliká ke klučíkovi :one: a sleduju, že ty jsi pěkně na konci měsíce a já pěkně na začátku :///: to bude zajímavý až se nám ten březen přiblíží :one: :a: :h:

Ahojky,
moc velká gratulace ke klučíkovi :°~°: :°~°: Kubíkovi, hlavně,že jste zdraví. A představ si, že my čekáme taky kluka a mám TP také 30.3.10 :°: :ww:

In reply to by marcy

tak to gratuluju:-) no uvidíme, kdy to na nás příjde:-) manžel si dělá srandu, že bych mohla vydržet do 1.4 že by to byl pěkný apríl:-))hlavně ať sou ti naši kluci zdraví a to ostatní nějak dopadne:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka