Vánoce

18.11.2009

Ahojda maminy.....chtěla bych se zeptat??? jak trávíte Vánoce??? Jestli jako rodiny doma nebo ještě s Vaší rodinou pohromadě??? myslím s babičkou a dědou??? chtěla jsem totiž Vánoce trávit doma, já, přítel a Verča, které teď byl rok. Ale přítel se pořád nemůže odtrhnout od své maminky....vymlouvá se na to, že bydlí kousíček od nás, defakto za rohem, tak proč bysme nemohli Vánoce trávit s nima??? jsem zoufalá, hlavně jsem od jeho rodiny udělala krok zpět, protože o Verču nejeví zájem a myslí si, že peníze a mít známý znamená mít všechno??? to si fakt nemyslim....ach jo...

Kliknutím vložíte smajlíky:

my trávíme Vánoce na střídačku s rodiči, máme oboje hooodně daleko, takže bychom museli hned po Šť. dnu odjet, a strávit v autě několik hodin, a komu by se na svátky chtělo cestovat... ;) Letos jedem k manželovo rodičům, našim je to trochu líto, protože oboje rodiče chtěli trávit vnuččiny první vánoce s ní. je to první vnučka v rodině na obou stranách. Nejlépe by v tomhle případě bylo zůstat doma, ale zas mi není furt ještě dobře - komplikace po porodu - a péct, a pžipravovat - na to se fakt necítím.

Ahoj.Tak naší Anetcebudou na vánoce 3měsíce a budema nejspíš trávit svátky u přítelovi mamky.Malá nás pěkně zaměstnává tak budu ráda když nebudu muset nic chystat a odfrknu si.Ale po svátcích šupem domu.Ahoj.

Tak my trávíme Vánoce sami doma. Když ještě nebyla prďolka, tak jsme si s přítelem po večeři rozbalili dárečky a potom jsme večerní procházkou navštívili oboje rodiče. (bydlíme ve stejným městě - jen každý na jiným konci)
Letos budeme určitě doma - malá bude mít 9 měsíců - takže večer půjde spinkat jako obvykle. Možná, že rodiče obejdem po obídku.

My také máme svoje vánoce, přestože tchýňáci bydlí s náma v RD.
Ale máme malé místnosti, takže jsme rádi, že ke stolu se vejdeme my čtyři.
Navíc si myslím, že s dětma to není takový klídeček u stolu jako mají oni, že by z toho byly taky nervózní.
Po rozbalení dárků jdeme k nim dolů popovídat a pak ještě jedeme k našim, kteří bydlí na sídlišti ve stejném městě jako my. Tam také posedíme a pak jedeme domů (kolem 23.00) i s dětma.
Jinak svátky ještě společně obědváme u našich - ty mají obývák velký, tak se vše připraví tam.

ahoj tak my byli sami jn 1 vanoce co jsme se k priteli nastehovala, ale pak jsme se domluvili a pekne to stridame, jeden rok jsme u jeho rodicu od vanoc az po silvestr a jeden rok u nasich. My mame malinky byt a neni tu ani kam dat stromecek a to amm uz 12 letou holku a ted chlapecek bude mit 18.12. rok!! Takze super vanoce budou. Jsem rada ze se na vanoce takhle muzem sejit, je to moc pekne mam rada hodne llidi co se tyka rodiny takze super a se segrou se vidam s detma vetsinou an prvni svatek!!

ahojky, my to měli do teď a ještě letost to tak bude (příští rok nevim), že nejdřív jdem na návštěvu ke kamarádům (dopoledne), pak k švagrový (po o), a pak máme první štědrovečerní večeři u mojí mámy a pak druhou u manželovy mámy. Poprvé letos to bude s malou, tak uvidíme, jak to bude snášet a příští rok se uvidí. Každopádně já jsem ráda, že nemusim nic chystat a udělaj to mamči za mě.

My trávíme štědrý den doma a druhý den odjíždíme k rodičům.Dělali jsme to už od svatby-3 roky a teď máme Honzíka a bude to taky tak....

My jsme už od svatby vždycky na Štědrý den sami a až ty další dny chodíme po návštěvách. A stejně to máme i teď s malou. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka