Nástřižení při porodu

18.11.2009

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda si nepamatujete, jak dlouho trvalo než se vám vstřebali stehy po nastřižení při porodu a za jak dlouho to celkově přestalo bolet ?? Jsem nastřižená šikmo a docela mě to pořád bolí, už jsem 9 dnů po porodu, tak jsem netrpělivá, kdy to přejde ..... díky za odpovědi :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Veru já taky asi 10-14 dní cítila šití a asi po 10 dnech mi vypadaly stehy :-) A holky mají pravdu s tím gelíkem z dubové kůry a ještě mi kamarádka tenkrát poradila, že si mám koupit dubovou kůru a vykoupat si v ní spodek a pak je to prý dobrý, když ti po porodu "vyraší" hemoroidy, tak dubová kůra je na to taky prý dobrá :-)

Ahoj, mně ty stehy vypadly asi za 10 dní, ale pořád mě to ještě bolelo, teď jsem skoro 3 týdny po porodu, a už to nebolí, max. když třeba dlouho stojím, tak mě to bolí, ale spíš jako namoženej sval nebo tak, ne ty stehy, ani jizva. Marťa

Ahoj, tak já nastřižená byla taky, sice jsem si sednout mohla, ale zato jsem nemohla moc dlouho stát na nohách, jak mě to tam dole všechno bolelo, u mě to trvalo dlouho a myslím, že jsem byla úplně fit tak po těch šesti týdnech, dřív ani rana.

In reply to by Jajda007

Ahoj, já taky sedět můžu vcelku v pohodě, ale stání je taky problém. Před dvěma dny jsem to přehnala s procházkou a od té doby je to trochu horší, nadávám si do teď :-( Manžel vezl kočárek a já vedla ještě ke všemu 40 kg važícího psa, takže když zatáhl, tak jsem zatla svaly no a teď to bolí víc :-( Jsem holt trdlo !

ahojky, tak já prvních 14 dní používala dětský kruh, protože jsem si nemohla sednout a pak mě to přestalo zcela bolet tak 4 týdny po porodu.Ale já na to vůbec nic nepoužívala (ne, že bych nechtěla, ale nenpadlo mě, že bych mohla)

Děkuju moc za komentáře vám všem, docela mě to uklidnilo ! Hnedka vyšlu pro ten gel taťku do lékárny :-) dííííky ještě jednou

urcite je jeste brzy,vydrz,ono se to upravi..kdy se mi vstrebali nevim,nezkoumala jsem to...ale takovy blby pocit-ne bolest,ale proste,ze neco jeste neni uplne o.k. jsem mela asi dva mesice :a:

já si nemohla sednout 14 dnů pořádně. Myslím, že to trvalo zhruba tři dýdny ty stehy, pořád jsem cítila jak to tahá . Kup si v lékárně krém z dubové kůry. Hodně mi to pomohlo. :a:

Bud v klidu, než to přestalo bolet úplně mi trvalo 14dní až 3 týdny.Kdy se vstřebaly stehy nevim, neměla jsem odvahu to zjištovat :///:

Ségře vyndala stehy PA po týdnu, to si pamatuji. Nastřižená byla teda malinko a nebolelo ji to, ale potom při sexu, ze začátku, ji to nešlo a bolelo dost. Nedávno jsme se o tom bavili a říkala, že po nastřižení má uvnitř, když si tam sáhla, takovou kůžičku, jako, že ji tam visí kousek, jak to má sešitý, ale už to má všechno v pohodě a celkově ji to přešlo se vším všudy asi do dvou měsíců

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka