Zákaz návštěv

17.11.2009

:(
Tak od dnešního dne jsou zakázány návštěvy v nemocnici Třinec :§) Ach jo. K porodu by snad přítele pustit měli, ale stejně představa, že malého čtyři dny neuvidí.... :O

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,já jsem z Hradce Králové,kde je taky zákaz návštěv a v pátek nastupuji na vyvolávačku.Taky se děsím toho,že by nemohl být manžel u porodu.Pokud to pujde hladce,tak se ty 3dny dají vydržet,ale dok.říkala,že nejspíš půjdem císařem,tak tam budu tak 6-7dní.HRUZA :$$:

To víš, že bude smutno, ale lepší než aby nám na ty miminka někdo naprskal nějakou tu chřipku. U nás zatím zákaz není, ale říkají, že do 14 dnů začne chřipková epidemie a to mám zrovna rodit, tak počítám, že to tady taky vyhlásí.

ahoj, je to nepříjemné ale nedá se nic dělat. Třeba když budou sestřičky hodné, tak dovolej aby se tatínek pokochal miminkem alespoň za dveřma. Většinou 4.den pouští z nemocnice-takže to budou 3 dny. Ale chápu že je ti to nepříjemné :a:

Já když jsem před 9měsíci rodila(ve Zlíně),tak taky bylo zákaz návštěv.Přítel byl u porodu a dokonce jsem přijímala i návštěvy.Jen jsme chodili až ta dveře na chodbu výtahu.Nikom to nevadilo.Tak třeba taky budete moct jít na chodbu.
______________________________________
www.veruuu.mondozoo.com -přidej se :-)

ahoj já rodila v únoru a taky byli zakázaný návštěvy, přítele k porodu pustili a byl tam se mnou i ty 2 hodyny po porodu co ještě musíš ležet na sále takže si malou pochoval a nafotil. Ale řeknu bylo to krutý být bez něj tak dlouho a to jsem tam byla celý týden protože malá měla žloutenku narodila se 37+3tt. Každý den mi tam ale něco nosil tak jsme si aspoň zamávali z okna. pro něj to bylo taky hrozný nevidět malou a samozřejmě mě. Ale neboj ono ti to uteče, budeš se učit nové věci a ani se nenaděješ a půjdeš domů. Tak držím palečky ať ti to dobře dopadne, moc tě to nebolí a máš prcka brzo u sebe

Já rodila v únoru a zrovna byla chřipková epidemie a zákaz návštěv. Kporodu přítele pustili, ale pak už nikoho. Občas se tam nějak propašoval nějakej tatínek, ale stejně jen za dveře, takže jsem tomu našemu ani nepsala, aby přišel....Hormony řádily, takže bych beztak bulela :s:
Jinak mě to vyhovovalo, mrzelo mě, že tam nemohl přítel, ale zbytek mi vůbec nevadil, ba naopak ;) .
Ale jestli teda můžu přibalit, tak si s sebou sbal nějaké jídlo, my tam maly pořád hlad, jak tam za náma nikdo nemohl :)
papa Bára a Sonička

In reply to by Barče

holky za podporu. Vím, že to není nic tak hrozného. A hlavně nebudu sama :s:, ale je mi jen líto přítele. A na druhou stranu je fakt, že než aby mi malého někdo nakazil, radši oželím ty návštěvy. Stejně jsem měla trochu obavy, že se tam budou trousit jeden za druhým a mně nenechají ani vydechnout :ww:

In reply to by Renya

Mě to tak hrozný nepřišlo, byly jsme tam 3 ženský na pokoji, takže jsme se docela zabavily :) . Ale zase je fakt, že jsem se už ten předposlední den třepala na to, aby už nás pustili domů. Do toho ještě malá chytila žloutenku, hrozili, že nás nepustí, ale nakonec to dopadlo dobře. papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka