Chutě a kila

17.11.2009

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat kolik kilo jste přibraly během těhotenství a jak se Vám pak schazovaly?A taky jestly jste měly nějáké speciální chutě,na sladké, slané nebo jen nějáký určitý druh potravin? Já jsem ve 23. týdnu zatím jsem přibrala 4 kila a chutě zatím nic moc extra,ze začátku těhotenství jsem nemohla ani čut maso, ale teď už je to o.k. A co vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
já jsem teda už přibrala 10 kg, to jsem teprve ve 20. týdnu. A chutě? Ty jsou hlavně na sladký!! Někdy až nezadržitelný, hned od rána. Zatím si z toho nic nedělám, ono to po porodu shodíme :)

Ahoj, 8 kg a porodem slo 9kg dolu, plne jsem kojila a stale kojim, i kdyz ted se snazim uz odstavovat, bude nam rok 30.11. A vaha stale stejna 53-54kg

AHOJKY,U ME TO BYLO SLOZITE...PRIBRALA JSEM HODNE-KVULI TEHU PREEKLAMPSII :( HNED V PORODNICI JSEM PAK NECHALA 15 KG-NEJEN PLODOVKA A MIMI,ALE TAKE MEGA VODY-OTOKY A DALSI KILA SLA DOLU DAL...A ZAPLAT BUH JDOU,PROTOZE SE POTREBUJU DOSTAT ZPET DO VEL.-S.JINAK CO SE TYKA CHUTI,TAK JSEM BYLA MANIAK NA MASO A VSE Z MASA...ALE CO SE TYKA SLADKOSTI,MLEKA A MLEC.VYROBKU,TAK TY JSEM NEMOHLA ANI VIDET....VSE MI SMRDELO-OD LEDNICE POCINAJE,PRES SPRCH.GELY PO PARFEMY KONCE...TAKE JSEM 5.MESICU STATECNE OBJIMALA WC MISU A NEJHORSI BYLO,KDYZ ME TO PREPADLO NA ULICI NEBO V MHD... :( :00:

Ahojky, tak já jsem asi extrém :girl: sem v 18týdnu a mám nahoře už 8kilo, ale ani chutě moc nemám- trochu víc na sladké,tak se to snažím přebýt ovocem ;) Ale teď ty kila vůbec neřeším- po porodu budu moci cvičit :C/):

ahojky, přibrala jsem 10 kg a chutě jsem žádné nepozorovala, až po porodu jsem měla týden, kdy jsem snědla tolik sladkého, kolik jsem ho kde našla :-) žádná čokoláda přede mnou nebyla v bezpečí. a dole jsem to měla asi za tři měsíce (bylo by to rychleji, kdybych neměla to čokoládové období). Jinak jsem v těhu měla také taková ta období, kdy jsem nemohla otevřít lednici, protože mi všechno smrdělo, ale jinak asi žádné chutě ne...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka