jídelníček 4. měsíčního dítka na UM

17.11.2009

Všechny moc zdravim!
Měla bych otázku? Pomalu budeme začínat s příkrmama a mam v tom trochu zmatek. Sme na Sunaru, mlíčko bych mu měla dávat stale,že? a jak začít s příkrmama? mám začít mrkví nebo kašičkou? nebo mužu obojim? a kolik by měl sníst? moc všem děkuji za odpovědi,stále o tom čtu a všude píšou něco jinýho tak sem si řekla že Váš názor bude přínosnější.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,my začínaly s příkrmama kolem 3,5m a davala jsem mrkev,brokolici a pak mrkev brambory+maso a tak prostě vždycky co bylo od 4m jsme vyzkoušeli,ale dáváme jen půl skleničky a pak čajík protože má pak syn bolení a nevykaká se jinak by to snedl celé ale pak by trpěl.kaše jsem dávali vždycky odpoledne i přesnídavky jsme to střídali aby si pomalu zvykal,mlíčko dávej pořád je důležitou složkou stravy!jinak se zeptej dr ta ti nejlíp a nejvíc poradí s čím začít at..

na UM a s prikrmama jsem zacinala taky od ukonc 4 mesice a ze zacatku jen zeleninu s bramborem.Takze tak: prvni tyden mrkev+brambor,druhy tyden brokol.+brambor a treti tyden kvetak+brambor a kdyz po trech tydnech bude vse dobre muzes do jidla pridavat i kur.maso.A pak i ryzi.Z toho zacatku jsem vzdy delala 1 bramboru a 1 mrkev a vzdy mi to snedla. Tet ma 9,5 mesice a papa skoro 30dkg :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka