Plavání kojenců

17.11.2009

Ahojky holky, potřebuju poradit ohledně plavání kojenců. Máte zkušenosti a jaké s klubem Juklík v Praze 5? Případně jaké byste doporučili v lokalitách Praha 5, Praha 6 případně i jinde. Díky moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj.. ja tam zatim chodim jen na tehu cvico.. ale uz dve maminy mi to vychvalovali jak tam chodili s detma a jak to tam je dobry

In reply to by milenka

jééé, děkuju, na tebe čekám už pár dní:-) děkuju, děkuju, děkuju. jsem právě nejdřív našla jedno plavčo, co už začíná teď a když jsem tam přijely, tak to okolní prostředí, no spíš pro feťáky, než pro mimi, tak se právě nechci napálit znovu.
dle komunikace, co jsem s nimi měla po e-mailu mi přišli strašně fajn, ale chtěla jsem to i ověřit od někoho, kdo tam fyzicky chodí. takže ještě jednou díky.

In reply to by Terinka84

:) je to hnusny sidliste, ale vevnitr je to fakt hezky, malej bazenek, a i tam bejva hodne lidi tak si myslim ze budou spokojeny... a taky jsem zatim mela stesti na samy prijemny..jak pani na recepci tak cvicitelka uplne super :) ja tam mam taky v planu chodit s malou do vanicek ale rodim az v unoru, tak si jeste pockam :)

In reply to by milenka

se tam zajdu podívat, tak to vypadá zvenku, i když asi ten hnus, co jsem viděla na Hájích to stěží překoná. Mně právě v to, Juklíku láká, že si mohu nahradit každou hodinu a je jich 12 lekcí, kdežto u druhého dopouručeného klubu jdou jen 2 lekce z celkových 10.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka