36tt začíná -už se to blíží

17.11.2009

Potřebuji se trošku vypsat, at se ty nahromaděné obavy rozeženou.
V nedeli jsem pozvala tchynovic na oběd,docela jsme si s manželem mákli na úklidu (je to potřeba jednou týdně tak jako tak),to jsem se totálně oddělala,potom ještě začít dělat ten oběd...no funěla jsem jak mašina. V pondělí jsem byla ale na kontole u dr.,protože u si mě kvůli otokům zve každý týden. A byla pěkně vyplašená, břicho mám dole(to mi řeklo ten den i víc lidí) a mám CS4, takže to pěkně podtrhla a mám zákaz všeho:-) hlavně klid. Do této chvíle to bylo pohodové klidné těhotenství a ty její oči mě hrozně vyděsili.
Nevím jestli je to kvůli tomu,že mě varovala,nebo bych to vycítila i tak, ale opravdu cítím víc dole tlak, břicho víc táhne, spona stydká víc bolí. Takže závěr,že to může být kdykoliv - takže mam jet rovnou do porodnice,nebo se uvidíme za týden.
Tak jsem si uvědomila,že je to setkání se Sebastiánkem strašně blízko a zanedlouho se mi (vlastně nám:) vytouženě změní život. Mám pocit,že k tomu miminku našemu ted mám trošku intenzivnější vztah, není to už jen hejbající se uzlíček v bříšku. Vnímám ho víc reálně. Jako 'prvo-podařené až do konce-těhuli' snad víte jak to myslím. No a ty obavy snad proto, že je zvláštní pocit očekávat porod 'kdykoliv' během jednoho měsíce... Ale to tady z vás zažívá každá druhá.
Mějte se.Zuzka

Ahoj Zuzi...no...já začala 37tt každý den si říkam,co když to přijde zrovna dnes. CS mám 5 ,kyčle mě bolí a stydká kost jak čert...tak se na toho broučka našeho těším...a představa,že budu přenášet..nejradši bych aby to bylo co nejdřív..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka