kdy mimina trpi min na prdiky na UM nebo na MM?

17.11.2009

A jak se lisi kakani? nase beruska s tim zacala mit problemy, jsme na MM.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no ona umi tlacit, kolikrat myslim ze ji vyskoci oci z dulku :-D. Jen tak jsem se ptala, protoze do ted to bylo perfektni, ale posleni dny kakala jenom s rektalni rurkou, az dnes se vykakala chudinka moje. dokonce kdyz jsem kojila, tak se odpojila, zatlacila /ten nasledovny vystrel museli slyset i sousede :s: / a v klidu papala dal. To jsem netusila co za naloz tak schovala :///:

kvůli střevní mikrofloře, mm přirozeně podporuje její vznik. malá mi ale taky prděla i po vodě, dávala jsem před kojením sabík a lepší. A nám pomáhalo teplé na bříško. vydržte, za pár měsíců se zlepší.
:a:

My plně kojíme a na prdíky taky trpíme pěkně, malej má 4 týdny. Nevím už co jím špatně, ale já mám větry i když piju holou vodu, tak to má asi chudák po mě:( Marťa

To je normální, že maj děti prdíky:-) Mateřský mlíko na to pomáhá, ale záleží na tom, co jíš asi. umělý sme nezkoušeli, ale asi to nebude na střeva nic moc.

In reply to by paní Kateřina Behege

já jsem kojila do 6měs a v pohodě dávala jsem baby calm...trpěl spíš na zácpu pak jsme začali dávat nutrilon comfort,kdter je na prdíky a není problém kaká každý den několikrát zácpu neměl ani jednou...už i přikrmujeme prdí si sám dobře a problémy nemá...když jsem kojila jedla jsem normálně a nijak zvlášt netrpěl...asi bude mít dobré trávení...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka