Jupííííí ZOUBEK :-))

16.11.2009

Tak už se nám konečně začíná taky klubat dole náš první zoubek :dance: .Už jsme byli asi poslední co jsme ho ještě neměli.Už ho má prořízlý a vůbec není protivný(teda rychle to musím zaklepat).Byli jsme u švagrové na narozkách a jak jsem ho krmila lžičkou tak se mi jakoby zakusával do lžičky a jak dojedl tak se mu kouknu do pusiny a je tam :qu: .Ted sedím u počítače a on akorád okusuje šprušle v postýlce a pokřikuje na mě :c: .Tak jsem ráda že další velký pokrok je za náma. :h: :cc): :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Moni, tak to se mýlíš, protože poslední jsme my.. ;) jsme se narodili 16.dubna a pořád nic...Štrachám mu v pusce každý den a ne a ne najít..Už mě volala i známá, co se narodili 14dní po nás, že mají, tak teda nevím..Dnes začínáme 8.měsíc bez zoubku.

In reply to by Petra S.

jak tak koukám na tvoji ikonku, tebe ta "radost" čeká dvojnásobně :cc): :cc): .Ty malé potvůrky v pusině vám taky za chvilku polezou.Malý je hodný ani o nějakém zoubku neví(zatím) tak at i vy to máte potom bez nějakých :^O^: nocí.

In reply to by ajdai

my jsme 1.4. tak počkej ještě 14dní a máte je taky :°: .Naštěstí to snášíme dobře bez teplot tak je to zatím v poho.Přeji at už se Vám taky prořítnou dásníčka a zoubek koukne na svět :\/|: .Já jsem taky malému štráchala den co den no a pak jsem se na to vyprdla a za chvíli vylezl sám.Tak zřeba tě taky tak překvapí,no ale je pravda že pořádně slintáme už od 4měs. :C]]: .Neboj taky se dočkáte a to pak bude radosti :\x: :qu: :\x:

In reply to by ajdai

Nic z toho nedělej, Nelinka neměla žádný zub do 9,5 měsíce, pak jí vylezl první, dva dny na to další dva, a do měsíce další tři, takže v 11m. už jich má 6. Ono mu to pak třeba vyleze taky takhle najednou...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka