čaj pro mimi,poradte

17.11.2009

Holky jaký dáváte čajík?ten fenyklový?a sladíte ho?já jsem koupila v lekarně i granul.od 1týdne ale je to jako voda.Bylo nám 6 týdnu.Jsme na MM ale z lahvičky a dokrmujeme i UM tak si myslím že má malinká asi žížu někdy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, pokud kojíš, i když z lahvičky, tak nepotřebuje žádné další tekutiny. Jinak jsem koupila asi od 3. měsíce čaj v DM, ale dávala ho až po uk. 6. měsíci a nedávno jsem koupila od lerosu dětský čaj od 4. měsíce a v zásobě mám od alnatury od 9. měs. V DM mají velký výběr. Určitě nepřislazovat a ne granulované, ty jsou sladké.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to bude tím, že oni to zatím opravdu nepotřebují. Až bude větší, tak jí to vadit nebude. Já dávám většinou převařenou vodu a jsem ráda, že ji pije. Dr. říkala přes den u kojených dětí pár lžiček, a to až po 6. měsíci s příkrmy. Prý není dobré, když těch tekutin vypijí moc.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ttj. Já dávala na prdíky a hlavně koliku probiotické kapky, ale ty nezabíraly, tak pak babycalm a to pomohlo. A jak už je malá velká? Jaké máte míry a váhy?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no to věřím :-( My jsme měli tu 3měs. koliku a stačilo to bohatě. Ještě si živě vybavuju večerní rituály houpání na rukách v zavinovačce s nahřátým peckovým polštářkem, dudlíkem, přes to ještě španělku, aby měl teplo na bříško, masáž bříška větříkem a cvičení nožičkami :00: Naštěstí to pak přestalo. Zase se to trošku zhoršilo se zavedením příkrmů, ale jen ze začátku, než si střívka zvykly. Nám bude v neděli 8 měsíců a váhy míry se dozvím na čt KO. V 6,5 měs. jsme měli 8,2kg a 70cm. Kolik už je maličké? Ztrácím nějak přehled. Tipuju to na 6 měs. Já ještě pořád kojím, ale už jen 3x v noci a 1x ráno (zpravidla) a přes den si 1x ucucne - většinou po plavání nebo cvičení, ale prsa už nejsou co bývala :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no to sis teda užila! Já měla taky hroznou MS před těhu. Jak říkáš, taky jsem omdlévala a cpala se ibalginem 400 třeba 3-4 prášky, ale už ani to nezabíralo. Teď po porodu se dostavila poprvé MS skoro po 7 měsících a teď už je měsíc a týden a zase nikde. Jinak průběh byl super! Bez bolestí, 5 dní - paráda. Kéž by to vydrželo. Teda pokud nejsem zase těhu :-) Prsa už nejsou jak na začátku. Tím, že přes den prakticky nekojím, tak už moc mlíčka není, takže jsou to taky takové vycuclé houby a velikost je pořád trošku větší než předtím, ale nejsou tak pevné. No, katastrofa to není. Snad to spraví zase druhé těhu a pak se uvidí ;-) Plavat chodíme a budeme i nadále. Malému se to moc líbí a potápí se mi od 4,5 měsíce. Teď už skáčou ze sedu do vody na potopení. Dnes jdem cvičit. Chodíme 1x týdně.

In reply to by Radouš

my jsme třeba museli dávat vodu...protože bylo horko a maly mel neustale propadlou fontanelu,přiznak žizne....
čajik jsem davala jvuli prdikum..ale ten fenyklovy nam nedelal moc dobře..sice hodne prdkal..ale vic ho to nadymalo.
papa

tak ja fenyklovy davala a maleho z neho bolelo břiško,tak jsem davala jen převařenou vodu a lžičku glukopuru..papa

Ahoj, tak já mám fenyklový od Hippu a ten ještě ředím více, ať není tak sladký. Bavila jsem se na toto téma s mojí dr. a ona říkala, že to je jen pro dobrý pocit maminek, jaký čaj dávat, ale že mimču to je jedno. Moje je zvyklá na převařenou holou vodu, kterou ani nesladím. A 2x za týden jí dám ten fenyklový čajík..Přeci jen se nejvíce napije člověk z čisté vody ne??Ale jinak říkala, že můžu dávat jakýkoli dětský čaj, že je toho habakuk, ale si říkám, že do jí nebudu cpát hořký čaj, když mi pije vodu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky.já myslela ten fenykl. trošku sladit,ten granul .néé to je jasný :a: a kolik se ji ho asi tak dáva?a jak často

Já dávám heřmánkový, ten je taky od 1. týdne a ten fenyklový nebo jen vodu. Vodu trochu přislazuju, ale jinak ty granulovaný vůbec. Určitě to zkuste, já dávala čajík hned asi po 2. týdnu. :a:

Ahojky ještě mimi nemám na světě ale už mám doma 3 kluky.Čaje by jsi mimi sladit neměla zvlášt ne bylinkový

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka