Mluvící pejsek Fischer price

17.11.2009

Ahoj holky, chtěla bych koupit malýmu k vánocům tohoto pejska, ale bez toho srdíčka. Moc se mi líbí. Malýmu bude v lednu 1 rok, tak se chci zeptat jestli je tato hračka už určená pro něho a vy kdo jste ho dětičkám kupovali, tak jaké s ním máte zkušenosti, když je prckům kolem toho 1 roku. Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky, tak už mám pejska DOMA :\x: :\x: Dala jsem si inzerát na mimibazar, že ho koupím třeba i použitého, ale v perfektním stavu a nebo jestli třeba někdo nemá nového a 2x, nebo tak něco. Přece jen 4 dítka a každý chce hned několik dárků a tenhle je docela dost drahej . A jo !! Hned za dva dny mi psala paní, že ho doma má, a už dlouho si s ním dcera nehraje, dceři je 5 let, takže jí asi bavil jen chvíli a pak jí omrzel a nabídla mi ho za 450 kč i s poštovným !!! :one: :one: :one: :one: Poslala mi fotky a už mám i pejska !!! Je opravdu krásný a jak nový !!! Tak jsem ráda !! :h: Malej když ho vidí jen na obrázku, tak je z něj úplně unešenej, tak se těším na vánoce až ho najde pod stromečkem !! Tak se mějte pa pa pa :a: :a: :a:

Viděla jsem ho u kamarádky a je fakt super. Už jsem řekla, že ho chci malé také na narozeniny. Ale máme jeden rok až v srpnu, tak si musím ještě počkat. Ale máme ho slíbeného :s:

Tak mi ho uz take mame objednany k vanocum pro maleho,v lednu mu take bude rok a myslim si ,ze si s nim i dost vyhraje,pac uz ma od zari od jeho svatku ty mluvici klicky od Fisher Price a dost si s nimi hraje :C]]: ,libi se mu,ze mluvi a hlavne ty pisnicky,jinak uz pro Misanka mame k vanocum i ten mluvici hrnec od Fisher Price,nasi maji ten zpivajici stolecek a tchyne to mluvici kresilko.Takze Misankovo vanoce budou takove fiseracke. :C]]:

http://www.prckoviste.cz/misanekkudlik

Holky díky za názory a zkušenosti. Tak doufám, že Tomášek bude nadšenej. Už se těším na vánoce až poprvé uvidí stromeček. Jen doufám, že to ten stromeček přežije, on je hrozný drak :s:

ahojky jak to myslíš bez toho srdíčka?my ho už máme k ježíšku ve skříni a je úžasnej nejradši bych si ho furt pouštěla:)jen jak je tu to video na youtube tak paní tam mačká i nos mi přijde ale ten nic nedělá tak nevím,budu se tu muset na to ještě optat.Je psané 6-36měsíců nám je skoro 16měsíců,tak snad se bude malému líbit.Usínáčka od Chicca miluje.

Ahoj,koupila jsem ho dceři k ježíšku,v lednu ji také bud rok,viděla ho u kamarádky a je z něj celá pryč. Takže si myslím,že je to akorát od 1 roka. Pavla

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka