Prosím o radu

16.11.2009

Ahoj holky, prosím vás mockrát o radu. V srpnu jsem vysadila HA a mám rozházený cyklus. Abych dostala ms musela jsem na vyvolávačku. myslíte, že by mi doktor mohl napsat něco, po čem budu mít ovulaci a normální cyklus? Bojím se, že mi řeknou, že mám počkat, až se mi to samo srovná, ale znáte to...jsem hrozně netrpělivá, už bych hrozně chtěla malýho mimíska...-) děkuji

AHOJ OD SRPNA TO JE JESTE BRZO MĚ NAPSAL PRÁŠKY NA UPRAVENI AŽ PO VÍC JAK PŮL ROCE A PAK ZA DALSÍ DVA MĚSÍCE PRÁŠKY NA OVULACI.ALE ASI TO JE PODLE DOKTORA PO DOMLUVĚ.TŘEBA TI TO NAPISE POKUD VÍ ŽE CHCES OTĚHOTNĚT ALE MĚSÍCE JE JEŠTĚ KRÁTKÁ DOBA.ZKUS TEN KONTRYHELOVÝ ČAJ PÍT A POKUD BY TI NEPOMOHL TAK ZAJDI ZASE K DOKTOROVI.NESMÍŠ SE NECHAT ODBÝT KDYZ TAM BUDES CHODIT CASTO TAK S TEBOU NECO BUDE MUSET UDĚLAT NĚJAK TI POMOCT.HODNE ŠTĚSTÍ.

Ahojky, já byla ten stejný případ. Po vysazení HA, se mi cyklus srovnával asi 4 měsíce. 2 x jsem byla na vyvolávací injekci, a pak se mi to už srovnalo samo. Jestli ti můžu poradit začni pít kontryhelový čaj, stojí kolem 30 Kč. Co znám tady holky , tak ho pijou a nestěžujou si. Je dobrý, když si ho osladíš medem. Ale to záleží na Tobě :s:
Však uvidíš, jaké budou další příspěvky, co Ti děvčátka napíšou. Přeji Ti hezký sváteční den :a:

a nakonec mi řekla dr, ať jsem trpělivá a čekám až ms příjde sama a přišla. Ood unora až v srpnu, bude se ti to zdát jako velice dlouhá doba, ale věř mi a všem ostatním zkušeným snažilkám, že půl roku čekat fakt není nic. Už je to devět měsíců a já stále čekám a už se mi docela ustalil cyklus na 45 dnech přibližně a teď mě bolí zvláštně bříško a já nevím zda je to zanět nebo počínající těhotenství. věř, že nakonec i ty budeš těhulkou:)Z.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky