Jak ohřát mlíčko když nejde elektrika?

17.11.2009

Tak dnes ráno mě málem trefilo :00: Ondrášek se vzbudil o půl 5 ráno na jídlo,tak ho přebalím a jdeme spolu do kuchyně a chci dát do mikrovlnky flaštičku s vodou a ono nic :jawdrop: Prostě se asi rozbila,ale já v tu chvíli nevěděla co mám dělat,protože malej spí celou noc a ráno se budí většinou dost hladovej :$}: Tak jsem ho položila do křesílka a snažila se to ohřát pod teplou vodou,ale to bylo na prd.Tak jsem rychle dala vodu do rychlovarný konvice a zabavovala malýho,protože se už dost vztekal a začínal brečet :§) Tak jsem namíchala teplou se studenou a bylo to,ale přemýšlela jsem co bych dělala kdyby nešla elektrika?To by bylo v pr....Do toho všeho budeme ještě shánět novou mikrovlnku,jenom jsem zvědavá kde když je dnes svátek :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,zrovna včera jsem o tom taky přemýšlela co bych dělala kdyby vypli proud,taky mam vše na elektriku....já to delam tak že si nechávávam v rychlovarce převařenou vodu a pak ji jen zapnu,a kdyz slyšim ze to začíná ohřívat vypnu to,vetsinou to ohadnu na správnou teplotu,připadne lahvičku s mlíčem ochladim pod tekoucí ledovou vodou.S tou termoskou je to dooobrej nápad,pro jistou si tam fakt taky budu dávat teplou vodu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, to s tou termoskou je super nápat, já to taky tak praktikuju,večer si převařím vodu, nachystám do krabičky sunar, vše si dám na noční stolek, takže jak se Kuba vzbudí, ani nevstávám z postele, vše mám při ruce a šup šup, je to namíchané a Kuba si už dává do nosu... :qu:

tak já mám malej plynovej vařič se dvěma plotýnkama.A když nejde elektr.tak je to super.Nezabere moc místa a nemusím se bát že když vypnou el. že nebudu mít kde malému ohřát mlíčko.

no já myslím že ve velkém obchodnáku seženeš mikrovlnku v elektru oni mají otevřeno i ve svátek

ahojky, predpokladam , ze mate i sklokeramickou desku ? :) a zadny plyn..... tak to mam presne take.. take nemam plyn.. jen indukci desku a presne jsem take premyslela co delat kdyby nesel proud(coz se tady v te dire klido stat muze)... no asi nic.. jen cekat az ho nahodi zpet.... :) pa a hlavne , ze jsi to nakonec vyresila a Ondrasek je napapanej :)

No já teda bych do mikrovlnky mimču nic nedala(ale každýho věc).. pro tento případ mám plynovou bombu..a ještě protože nám tu vypínají občas vodu..tak i kojeneckou vodu...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky