Jsem neštastná.

16.11.2009

Ahoj holky,to je zase dnes den a bude asi i noc :r: Muj pejsek je nemocny,je už stará ale nechci oni přijít!!!!!! :\\: mám oní strašny strach a jsem bezmocná!!!!!!!bojim se jít spát,pořád jí hlídám.Dnes začala zvracet krev a tak jsem jak šílená hned letela na veter.tam jí dal 5píchancu (chudinka,tak moc plakala) a poslal nás domu.Mám jí hlídat,možná vředy ale pořát neví.Ani nevím jak seto léčí :n: Prominte prosím že vás tady tím obtěžuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak noc byla šílená promě,vubec jsem raději nespala a hlídala tu moji holčičku(psí).Nechce žrát ale aspon už se vykadila :) Jinak je pořát smutna,poleháva a pořát se něčeho bojí :r: Tak jí zase pan dr.píchnul 2píchance a zítr jdeme zase na kontrolu,řeknu vám to jsou nervy!!!!!!!!!!!a strach!!!!!!!!!!nesnáším čekání a už vubec né takové.Chudinka moje :(

Já ti nevím, jestli neřádí nějaká psí viróza, protože náš pejsek (je mu rok a půl) měl průjem, pak začal zvracet po půl hodině a za dvě hodky už zvracel krev, tak jsme se sebrali a v půl jedné ráno v pátek 13. jsme jeli na pohotovost. Dostal 4 injekce i do nožiček, byl z toho šíleně vyřízenej a nafasovali jsme plno prášků a antibiotika. Už je lepší, ale má dietku a to pro labradora je asi to nejhorší.
Tak držím palce, ať je jí líp.

děkuji vám moc všem.Moje Baruška je moje dítě a mě trápí že má bolení,vždy ji ale budu nadevše milovat a vše zlé i dobré sní budu prožívat.Já věřím a doufám že se stoho vylíže a zase se bude radovat ze života.Děkuji všem a já se ozvu jak to snama vypadá.Krásnou a dobrou noc všem :a:

Ahoj Teufi,
úplně tě chápu,já sama mám pejsky dva,5 letého bíglíka a 2 letého jorkšírka,jsou jako děti,jsou to tvorové,kteří s tebou žijí,prožívají s tebou všechny strasti,když jsou nemocní,člověk neví,jak by jim pomohl.Sbíglíkem je spousta práce,furt máme byt plný chlupů,chlupy na oblečení,všude,stále jen uklízím,ale když se na mě podívá těma svýma kukadlama a dámy hlavu na kolena :-).U rodičů taky máme fenečku pudlíka,bude jí 13 let,taky už prodělala spoustu nemocí,těžkou operaci a od narození má epilepsii,bere léky a zvládá to.Pudlíci jsou neskutečně věrní psi a vytrvalí,moc ti přeji,at se ta vaše beruško vzchopí a dostane se z toho,chápu,že se trápíš a bolí tě srdíčko.Drž se.

To je mi moc líto :(. My jsme před třemi lety museli nechat uspat naši 14letou ovčici, už nemohla na nožičky a trápila se, moc jsme ji oplakali, ale v psím nebíčku je jí určitě dobře. Museli jsme si pořídit hned štěňátko, Nelince jsme to vysvětlovali nad hrobečkem, že to není náhrada za ni, že na ni nikdy nezapomeneme a budeme ji mít pořád rádi. Teď máme Sanynku, je to šmudlinka, naše první dcera :) a už teď mě napadá, co až jednou tohle zase přijde :r: ...Pohlaď vaši mazlinku a ať se drží, třeba se jí uleví...netrap se.

To je mi jí líto,chudinky. :r: I když pejska mám,nic o léčení vředů nevím. :\/: Jen ti chci říct,že s tebou moc cítím,doufám ,že se jí do rána uleví.

In reply to by Teufi

Věř tomu, posilam pusinku na čumáček. Doufam,ze bude lepe. Docela vim o co jde... kamaradka mela nemocnou fenecku, bylo ji 9 let..taky z niceho nic , prozila si sve,ale do tydne byla OK... nervy to jsou hrozne , je to proste clen rodiny.. uz je to asi rok a Berynka (pejsek) je cila jako stenatko :k:

http://www.marcyczech.estranky.cz/

beruško,a máš dobrého veterináře,kterému duvěřuješ?? to se to prdelce objevilo z ničeho nic?? já přišla o pejska před 5 měsíci a nechtěla jsem ani žít a vyčítala to miminku v bříšku..říká se život za život..vím jak ti je,ale stále žije,tak není nic ztraceno..ale pokud by se měla trápit,tak se člověk musí rozhodnout..klidně se vyplakej..jakou máš rasu??

In reply to by veruuu

mám dva pesany.Rotvíka kluka 5let a tu moji malou stařenku pudlíka 13let.Mám jí od jejich 6tydnu a bohužel nato jak je celej život hodná a věrná tak je od malička pořát nemocná.V 7 letech byla už ok a zase žila!!!!dnes zničeho nic začala zvracet,já ji bez váhani drpla i s malouškem a pádila k dr.Já ho bohužel moc dobře neznám,já vždy jezdila sní k dr.do Brna (dříve jsem tam bydlela) a byly užasní a už jednou mi ji zachránily.Muj přítel pana dr.zná a říka že je v pohodě.Tak snat té moji prdelce pomuže.Zítra tam zase jdeme.Moc mě mrzí tvuj pejsek,vím moc dobře jak ti musí byt. :r:

In reply to by Teufi

mojí holčičce bylo 10 let a byla pro mě prostě 1.dítě,ale to pochopí jen pejskař..chuděrka nezvládla operaci přetrženého kolenního vazu..probudilo se jí tělíčko,ale mozeček už ne..náš pan dr jí měl i přes noc po operaci doma,ale ráno mi volal,že je to špatný..já se snažila jí probrat pár hodin,malej kopal z bříška a já na ní mluvila..pár hodin jsem s ní ještě byla a doufala..pak jsem se musela rozhodnout a nic těžšího jsem v životě nezažila..ted ti píšu a přes slzy ani nevidím,Maxmiliánkovi je 5 týdnu a já jsem štastná,že ho mám,ale i ted denně v parku potřebuju pomazlit pejska a stále se se ztrátou mojí holčičky nemužu srovnat..možná mě tady někdo odsoudí,že už jsem máma,nebo že jsem uřvaná díky 6.ti nedělí,ale píšu co cítím..vydrž to,snad jí bude líp..ale nenech jí trápit,prosíím

In reply to by veruuu

a nikdy nepochopím že někdo pejska nechá trpít v polestech.To já neudělam ikdyž mě to bude moc bolet!!!!!!!jeto moje první dítě a muže si někdo jen rejpnout a odsuzovat zato co píšu a já ho z fleku pošlu do pr....!!!!!!

In reply to by Teufi

:one: Zítra dej vědět,jak to s vámi vypadá..nestíhám sem chodit každou hodku,tak když to pujde,písni do osobní zprávy,at vím..přeju klidnou noc tobě,i čubince a dej si klidně i budík a mrkni na ní i v noci..pohlad jí za mě..držím palce :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka