Hurá do druhého trimestru!!!!!!!!!!!

09.11.2009

Ani tomu nemůžu věřit že už to nekritičtšjší období mám za sebou a že sem se dostala už tak daleko.. :qu: Teď už se konečně začínám těšit-do teď sem měla pořád jen strach.. Včera sme se s přítelem pomalu vrhli na úpravu dětského pokojíčku-no vypadá to tak že si ještě pořádně máknem ale mám z toho krásný pocit.. Přeju všem aby se vám začaly taky splňovat sny jako konečně po dlouhém čekání mě!!! Papa :C]]:

Ahojky, jsem v 15tt, takže to kritické období mám taky za sebou a už se moc těšíme ;) V pokojíčku je zatím skladiště, ale jak říkáš, musíme ho konečně dát do pucu a upravit ho :s: Tak ať se daří a je vše o.k. a pěkné a klidné těhulkování :a:

Ahojky, já jsem ted ve 13. týdnu a musím říct, že nevolnosti už odezněly a je to super! Dokonce už i bříško začíná vykukovat :-) A s tím zařizováním - my postupně opravujeme domeček po rodičích, takže v dětském pokojíčku je skladiště, prostě hrůůůůza, takže všechno vyklidit, vymalovat, koberec...ted děláme obývák, ale jde to pomalu...finance a tak. No, pořád si říkám že do května je času dost! Zatím. Mějte se, papapa a pohlazení bříškům!

In reply to by klali

No mě přestalo byt blbě už tak kolem jedenáctého týdnu, takže super.. Taky sme v létě opravovali celý byt-jenom pokojík nee z toho smě měli taky skladiště.. Tak teď budeme muset udělat ještě ten pokojíček a byt bude jak nový.. :dance:

Taky gratuluju... Já jsem 13+2, zatím ještě bojuju se všema těma nevolnostma a podobně, ale už se taky těším, až se přehoupneme do lepšího období... Co všechno v dětském pokojíku plánujete a jak bude vypadat? My zatím zabydlujeme samy sebe, jelikož jsme se relativně nedávno přestěhovali do domečku, tak je práce dost...

In reply to by marketkac

No já teda už od 11 tt s nevolnostma problémy nemám.. Jinak z pokojíčku ještě do nedávna bylo skladiště, při rekonstrukci tam bylo snad všechno pomalu nešly otevřít ani dveře, no hrůza a když byl byt hotový tak z pokojíku byl pořád takový sklad věcí, které ještě neměli svoje místo a hlavně bordel.. Tak sme museli udělat razantní krok a pustit se pomalu do vyklízení-což proběhlo tenhle víken.. První krok máme za sebou, je tam jakž takž pořádek, ještě budeme muset s přítelem vymalovat a nábytek nám zatím zůstane co sem měla já v dětském pokoji-je ještě docela zachovalý.. Jinak sme koupili patrovou postel která má zpodní lůžko větší 120 na 200 a horní 80 na 200cm.. Ne že bysme čekali dvojčátka, ale počítali sme s tím že k nám jezdí na návštěvy sestra s rodinou a časem nebudeme muset vyhazovat jedno postel a kupovat patrovku.. Na dvě postele v pokojíku určitě místo není a miminka plánujeme celkem dvě.. Tak ať se pěkně zabydlíte, my už jenom ten pokojík a máme na dlouho klídek.. :qu: Tak zatím pa, opatrj se a pohlazení na bříško.. :C]]:

In reply to by křupka86

To s těma postelema je chytře vymyšlené. My tady máme také často návštěvy - zatím ale spí většinou na matracích na zemi, jediná postel je naše manželská v ložnici a pak teda rozkládací gauč v obýváku. Já už se fakt těším, až to tu taky dáme do kupy, zatím mi tu spíš všechno připadá jako skladiště a s mojí blicí nepoužitelností se to tak nějak nikam nehýbe... Ale musím zaklepat, že dneska mi po dlouhé době bylo docela fajn, tak kéž by mi to už vydrželo...

Držím palečky, hezky zabydlujte a zútulňujte, ať se vám, mimískovi i návštěvám hezky bydlíčkuje... Zatím pá pá a děkuju ;-)

tak to gratulujuuu ke vstupu do druhehe trimestru :qu: Ja jsem nedavno vstoupila do 13tt,tak mam taky velkou radost a modlim se za kazdy den at je vse ok i nadale..Opatruj se a hodne stesti porad a porad a porad :a:!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka