pohyby

16.11.2009

Ahojky těhulky, chci se vás optat, jsem třeti rodička, čekám třetí mimi, ale ještě necítím žádné pohyby! Nyní jsem 18+3 a stále čekám:-( Když jsem byla ve 14 a 15. týdnu, tak jsem cítila takové vlnění a nyní nic:-( Je to normální? Čím jsem starší, tak asi více se sleduju, teda miminko!!!

holky ucítila berušku v bříšku:-)))) !!!!!!!!! Zrovna když jsem prohlížela časopisy s vánočním cukrovím a dívala se, co budu vlastně letos péct, asi měla chuť, nebo co.-)))) Tak už věřím, že se všechny dočkáme, mimíšci si s námi hrají:-))) tak ať kopou, šťouchaj!!! :-))))páááá

Ahoj,tak koukám,že takových je nás víc.Já také čekám třetí mimčo a začala jsem je cítit až na konci 19.tt.Taky už jsem byla nervozní,přece se říká,že vícerodičky je cítí dřív a já při třetím tak dlouho nic.Ale nakonec se mimi hýbat začalo a dnesky kope jako o život-končím 24.tt.Uvidíš,že během pár dnů to přijde a bude to dobré,zatím ahoj :a:

Ahojky, tak jsem na tom skoro stejně , čekám 3 mimi 17+4 , pohyby také stále netrpělivě očekávám, u obou kluků jsem měla pohyby od 16t.Už začínám být mírně nervozní.Tak ti přeji brzké pohyby .Pa

In reply to by janysek

hrůza, to čekání je strašný:-( Taky mám strach, aby byla malá v pořádku, čím jsem starší, tím jsem hroznější:-)) Neustále hýbu s bříškem, šprtám do ní, ale nic:-)) Tak snad se dočkáme obě, zkrátka všechny čekatelky na pohyby, co nejdříve:_)) Kamarádka má dva kluky, nyní čekala třetí-holčičku, už má porozenou a říkala, to stejné, čekala a dočkala se až mezi 23-24. týdnem prvních pohybů!!! Asi jsou holky línější, nebo co:-))) Nečekáte taky holčičku??

Ahojík Zdeni, nebooj kočko dočkáš se. Já jsem druhorodička a pohyby citím cca asi od 16 týdne, byli to spíš takové bublinky.Já si myslím, že záleží na množství tuku na bříšku a možná i na vnímaní pohybu...já jsem třeba měla takové to kopaní jako od střev a až potom mi došlo že to jsou pohyby :s: Ted už o sobě davá prcinka pěkně vědět.Každá jsme jiná a nebo máš pohodové mimi, které si s kopaníčkem hlavinku neláme. ;)
a ještě jsem zapoměnla, taky jsem okolo toho 18 týdne, byla neštastná že mimiska necitím, jako ostatní holky, ale ted se to srovnalo.
Dočkáš se určo brzo :k: papa :a:

Ahojky zdeničko tak zase píšu já jsem v 19+2 a jsem na tom pořád úplně stejně jako ty pohyby prostě nikde, taky už začínám mít strach jestli je všechno v pořádku a na poradnu jdu až příští týden ve středu jsem strašně zvědavá a mám strach pořád si dávám ruce na břicho a připadám si jako blázen jsem už taky zoufalá a propadám panice tak v tom nejsi sama neboj

In reply to by Denisa Kerbicova

já i šprtám do bříška, připadnu si jak střelená, ale strach je, no!!! Tak musíme čekat, psala jsem více nahoře, kamarádka mě říkala, že třetí těhulkování s holčičkou, se dočkala prvních pohybů až mezi 23-24. týdnem! Bylo by mě to i jedno, že necítím pohyby, jen kdyby se na mě koukl ultrazvuk a řekl, hýbe se jak o závod:-)) Hned by mě bylo do zpěvu!! Tak snad se brzy dočkáme.-))))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka