dnešní návštěva doktorky

16.11.2009

Ahojte všechny maminky tak jsem dnes byla u doktorky pro těhotenstkou průkazku. No tak jsem se na ten den těšila až jsem teď docela zklamaná:(. Čekala jsem od půl osmé vzala mě až o půl desáté ale to je to poslední:). Když jsem došla vypsala mi kartičku podívalal se na mě jen jestli mám v pořádku čípek a co dělá ten můj slavnej výtok a řekla že je to ok a to bylo vše:(. Ultrazvuk nebyl srdičko jsem neviděla ani fotečku nemám protože tam nemá na to přístroj :( chjo sem se tak těšila že zase uvidím mimiska:(. Na další kontrou už jedu do Brna na velkej ultrazvuk a screening takže ho nejspíš uvidím až tam do te doby teda jako asi umřu protože budu mít strach jestli je vše ok:(. No nic tak se mějte líp než já a kdo má fotečku a viděl v poslední době svoje miminko tak mu strašně moc závidím:( ikdyž se to nemá:( tak papapapapa

Nebuť smutná uvidíš mimíska na tom screeningu a v plné kráse..neboj!!!
Já jdu teď ve středu a mám taky šílený strach jestli je vše ok...
Měj se moc hezky!!!Terka :h: :k:

ahojky,to se teda divím že ti nedělala utz,myslela sem že v tomto týdnu je to normálka,ale co už,hlavně že je všechno v pořádku,nebuď smutná :dance:

Tak to by mě taky mrzelo odejít bez utz. Je to taková nejistota. Pak dej vědět, jak si dopadla u toho soukromého gynekologa.

In reply to by Mija

Ahojky tak teď jsem tam volalal a můžu tam dojít na ten ultrazvuk v pátek od 13:00 do 18:00 takže jakmile z tama dorazím domů tak hned dám fotečku sem:). Jinak doufám teda že nebudu vypadat jak nějaká bláznivka :°~°: že chcu ultrazvuk a fotetečku:))))

Já si taky byla dnes pro průkazku, jsem teprve v osmém měsící a taky mě jen prohlédla, poslala na EKG atd, ale na ult. jdu až ve dvanáctém týdnu, čili za měsíc. Mezitím ještě musím na genetiku, protože mě od dětství sledujou kvůli poruchám krvetvorby. TAk musím ke svému hematologovi a s výsledkama na genetiku, ale nic si z toho nedělám. Jednou tu prdelku určitě uvidím a doufám, že i manžel se na to urve z práce. Každopádně se tim nijak netrap a těš se na příště. papa Martina

Ahojky Roxxy tak to me tedy strasne mrzi... takle cekat a kontrola tedy nic moc ja bych se bez utz zblaznila uz mam doma peknou sbirku fotecek a to jsem teprve v 11 tydnu.....
a kdypak razite na ten screening? SNad to utece a drobecka uvidis neboj vse bude v poradku i kdyz chapu, ze je to tezke takle ho nevidet..... opatrujte se pekne :h: :k:

In reply to by žabičkax

No právě až 9. prosince:( to je děs taková doba:( Tak mě napadlo jestli třeba nejde zajít někam jinam na ultrazvuk a zaplatit si to?No teď jsem trochu googlovala a našla jsem v Brně jdeno soukromé gynekologické centrum tak tam brnku jestli tam jako můžu zajet nechat si udělat ultrazvuk:)

In reply to by roxxy

aha no tak to jdeme skoro stejne ja tam jdu 4.12 jen tedy dneska sem dostala dalsi fotku narozdil od tebe, ale myslim si ze to by urco slo nebo do nemocnice takle sem se ptala jak jsem skoncila na pohotovosti a dr rekla ze by slo prijit ve vsedni den zaplatit si utz,coz je kolem 300kc jak kde... takze podle me kdyz zkusis par center obvolat urco te nekde vezmou.... :one:

In reply to by žabičkax

njn závidím tiše závidím další fotečku jo téda:) no nic volala jsem do toho Brna a v pátek tam můžu zajít:) Takže budu mít v ruce svoji první fotečku:) Jinak jsem si teď na netu objednala angelsounds ať si pak můžu srdíčko poslouchat sama:). Jo v kolikátým týdnu jsi teď ty?Aha v 11tt teď se dívám víš sem to ale jarka:)

In reply to by roxxy

no tak to je uzasny a kolik to stoji rikaly? To musis hned dat fotecku ju? Uz se tesim :one: Kdepak jsi ho brala na aukru je tam prece jen o cca 200kc levnejsi kazda kacka dobra ze? Tak to budeme poslouchat spolu :one: Juju 11 v pohode to se lehce prehlidne ja az ted aktualizovala nejak tak svuj profil :one: Jeeee mam radost ze te tam takle vezmou :C]]:

In reply to by žabičkax

no ten ultrazvuk nevím kolik bude stát ale to je mi jedno a ten angelsounds vyjde na aukru i s poštovným kolem 1400Kč takže tak o 150 Kč míň než přes nějakej obchod na netu.Já mám taky radost že mě v poho vezmou jen na ultrazvuk stejně jsem se do Brna chystala pro knížku do škole na zkoušku tak to vezmu jedným vrzem:) a ještě musím skrz diplomku tak aspoň nebudu jezdit víckrát:)Tak se měj sluníčkově krásně a napiš pak jak budeš zase něco vědět:)

In reply to by roxxy

aha tak podle me do 500 se urco vejdes jeste kdyz se nejedna o Prahu :one: jojo tak nejak ja na aukru platim 1420kc mno a jinde stoji kolem tech 1500 plus pocitam kolem stovecky postovne takze tak nejak.... no tak proc by nevzali pro ne to budou penizky ze?A vidis pekne vse spojis a cesta urco zbytecna nebude...... tak hlavne pak oparne to tam probehni a urco cekam na fotesku ju? Jasny urco pisnu vsak to stejne plati o tobe ju? Take se mej mooooc prominky spinkala jsem a pak si delala nehtiky....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky