páková odsávačka mléka

16.11.2009

ahojte...tak se nám narodila krásná holčička...máme jen problemek s kojením...zatím nám to jde jen pres kloboucek a chtela bych si poridit odsvacku mleka...mate s nima nekdo zkusenosti at nekupuji zajice v pytli???Dekuji :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já jsem si koupila odsávačku tesco a jsem moc spokojená. Stojí 200 kč a je včetně lahvičky 150 ml i dudáku. Navíc jsem byla nadšená když jsem zjistila, že mají i sáčky na mrazení. Ty stojí 99 kč, 40 ks na 250 ml.

já mám tuhle http://www.lekarna.cz/baby-nova-odsavacka-mleka-34240/
jednuduchá levná, skoro 3 měsíce jsem malou krmila jenom odstříkanou.
Nejhorší varianty odsávaček jsou ty, co musíš tahat za něco jen prsty, nebo něco prstem mačkat. To je na zánět šlach, i horolezkyně by zachvíli odpadla. Já odsávala v té době 4x denně hodinu až hodinu a půl v kuse, abych pokryla její celodenní dávku
:a:

ahoj, ta má odsávačka páková byla dobrá, jen z toho trochu bolí ruka a po docela krátkém čase se vykloktala :? :spid:

Ja mam rucni odsavacku znacky Medela a je supr. Pan buh za ni zaplat :-D, bez ni bych prvni tydny neprezila. I od Aventu je dobra ale urcite i draha.

In reply to by hanicka11

někdo riká ze tim muzu prijit o mliko ale nejak mi to nesedi tak jsem rada ze zkusenost dobra protoze si myslim ze kdyz odstrikavam rucne je to drastyctejsi nez odsavackou :) mam vyhlodlouod znacky farlin,no jo vec ne nejlevnejsi :(

In reply to by kekulinka

tak to dekuji...ted jsem aspon v klidu :) mala zatim basti pres kloboucek ale taky se ji to moc nelibi tak musim odstrikavat a davam ji s flasky...mlika zatim mam dost a je skoda o nej prijim a prejit na nutrilon to vyjde levnejc koupit tu odsavacku :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka