problém s jídlem

16.11.2009

Zdravím všechny maminy a potřebuju radu.Malé jsou dva měsíce a týden a před týdnem jsem jí začla krmit UM.Jenže zdá se mi že vypije nějak málo.Někdy vypije 100ml a vyjímečně 120ml,myslíte že je to v pořádku?Navíc má asi zácpu,co jí můžu dát?Děkuju.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojda! vůbec si s tim nelam hlavu,malá si řekne kdyby měla hlad... mě Tobísek pije taky 120ml občas 150 a to mu je 9týdnů! navíc spí v noci 12h v kuse takže ho přes den musim budit po3h aby alespoň něco vypil a přibývá krásně v 7 týdnu měl 5100g a 60cm. zácpou jsme taky trpěli a nepomohla ani změna UM ale pomáhala vlažná voda (před každým jídlem sem mu dala cucnout na zředění stolice) a když to nešlo tak rektální rourka...už se to lepší a rourkujeme jen občas!Tqak snad sme trochu pomohli! pa pa

Tak nám bude 5 měsíců a Ondrášek někdy taky vypije jenom 120ml,takže si z toho nic nedělej.Když nechce tak nemá cenu ji nutit.Jestli přibírá tak je to v poho.To máš jako u dospělých,taky někdy sníš málo a někdy víc.Jestli má zácpu,tak ji dej rektální rourku.Já ji Malýmu dávala jednou denně skoro 2 měsíce.

Ahojky 29nám budou 3měsíce...tyden přikrmuji,kojim jen 1-2za den a v noci+UM a do včera mi pila 90-120,dneska dala i 150(bez kojeni).Porodní váha 4kg a ted má 4900.

ahojda,nám bude 6 týdnu a jsme taky na 120ml UM,ale někdy jen 100ml,podle chuti..pokud ti přibírá,tak bych to neřešila..s tou zácpu ale nevím :\/:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka