hypraktivni deti

15.11.2009

ahojky devcata, prosim vas jak zabavujete svoje hyperaktivni, deticky..??? ta moje nikde neposedi ani u jidla, musim za ni litat a honit ji, jakmile ji posadim a branim ji v pohybu zacne plakat a nic nesni.., nemuzeme moc ani na navstevy, jakmile neni byt prizpusobeny pro to, aby se v nem mohla pohybovat, zpusobi skodu, je to rychlost, tady neco veme tak to dame zpet nez to vratim ma druhou vec a pak zase dalsi, tak dostane pres rucicku a zacne se vztekat lehat si po zemi nenecha se vzit jak se prohne, a to same v krame, jak ji nedovolim vzit zbozi co prodavaji mam na krku ostudu.., nechci ji mlatit dam ji max prez prsty, ale nemate s tim nekdo zkusenost, :? jsou tu vanoce a ja nakupuji darky prez nej, protoze kram je pro me pase..

No to máme taky tak..a jak zabavit..tak to by mě taky zajímalo...většinou jí nechám koukat z okna..nebo pustim tv s pohádkou, když chci aspon 10min. klidu...jinak ještě zvířátka..ale většinou mi nedá pokoj celý den..navíc už odpol. nespí..Jo a ještě mojí bavěj panenky a krmí je, vozí v kočárku atd..

Ahoj. Náš Kuba je opravdovej neutahatelnej ďábel. Je mu čtrnáct měsíců. Doma lítá jako poděs, chvíli neposedí, prohlížet si s ním knížku je nadlidskej úkol. Není možný ho udržet na klíně v klidu. U ničeho nevydrží, pořád dělá zakázaný věci, mlátí do televize, leze na myčku, věší se na troubu...Takže naše hraní doma spočívá v tom, že on se někam bleskově řítí a já běhám za ním, křičím nenenene a zachraňuju co se dá. Na návštěvách to probíhá stejně. Abych si sedla a v klidu si dala kafe a pokecala nepřipadá v úvahu. Holt máme hyperaktivní dítě. Krámy řeším tak, že Kubu zásadně nevyndávám z kočáru. Prostě sedí a já nakupuju. Nevím, kolik je tvojí holčičce a jestli jí ještě vozíš v kočárku. Stejně ale nakupuju v letu, nic dlouho nevybírám, oblečení si skoro nezkouším a až budu nakupovat vánoční dárky, tak holt jedině o víkendu s manželem, protože když jsme na Kubu dva, jde to líp. A nebo manžel Kubu pohlídá doma a já si odskočím na nákup. Doba klidně ležících mimin bohůžel skončila a teď nastává teror }:) :s: :a: .

In reply to by Lucky78

tak natalce je rok a pul, a dnes jsem byla s moji babickou na nakupu a taky mazec, jenze ona v kocarku nevydrzi, musi s ni nekdo jet aby videla porad jine veci a pak sedi, v krame se natahuje a bere veci, jo jo ale co by jsme zase delali kdyby jsme je nemeli ze...? diky ze odpovedi

ahojky,já mám doma malýho ďábla.Absolutně nezvladatelnej a to je mu 14 měsíců.Kytii mi dala užitečné rady a je to 100x lepší.Zkus ji napsat zprávu jsem si jistá,že Ti poradí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka