mala ma porad hlad! :-(

16.11.2009

holciny, mam zase ten problem. mala ma zase hlad po 40min! prece ji nemuzu zas nakojit, uz tak trpi dost na prdiky. jenom bych to zhorsila. Ale pribira velice dobre! prosim poradte co mam delat? jak ji zasytit?

Kliknutím vložíte smajlíky:

No ja taky myslim ze to asi nebude hladem a a zkusila ji nacpat ten dudlik,oni se deti sanim uklidnuji,takze proto chce mozna furt prso.Pokud krasne pribira tak asi nebude hladova.nebo ji zkus pochovat a vydrz ji nedat dve hodky,at je pak vic hladova a poradne se naji

kolik je tvé holčičce? mimča do šestinedělí by jedla pořád-jakmile je dáš k prsu. Určitě takhle často nekojit-kord když přibejvá dobře. To že pláče neni známkou toho že má jen hlad. Spíše jí můžou trápit prdíky. Používáš dudlíka? zkus ho. Ona se uklidní a nebude dudlat. Myslim si že tvé prso používá jako dudlíčka-na uklidnění. Když jí budeš takhle často přikládat, tak ti zničí bradavky.

In reply to by JaMiOn

je ji 8 tydnu. naposled papala ve 14.00 a pak uz nechce. mam strasne moc mlika a rychle se naji. Nema ho jako dudlika, to vim. Dudlik ji davam ale vzdy ji neuklidni, nekdy ho nechce :-(. co se tyce prdiku, vim ze ji trapi, ale pred jidlem, ji vzdy peclive vymasirujeme, vyprdime, ona se vystrili a vykaka do sytosti, poznam to podle spokojenosti. no a pak za cca 30min, by zas jedla. zkusila jsem prso a cucala, tak sem ji radsi dala caj a kdyz zjistila ze to neni mliko zase rev :-(. tak nevim co s tim.

In reply to by hanicka11

ono je důležité aby vysála jak přední tak zadní mlíčko. Je možné že se napije jen předního-což je z větší části voda a to jí nezasytí. Možná bude lepší když před kojením prso odstříkáš nebo odsaješ a pak jí přiložíš. Pokud opravdu každých 40minut saje, tak to je teda jedlík.Ale je to skutečně moc často. Hodinu a půl až 2 hodiny by vydržet měla.

In reply to by JaMiOn

asi sem to spatne napsala, nesaje kadych 40 min ja ji nedam, ale sala by kdyby mohla. predni musim odstrikavat, protoze mam 4 proudy ktere strikaji do metru :-O. vzdy si vytahne i zadni. Do ted ji to stacilo, ale ted nevim co mam delat. mam ji davat sunar aby se zasitla nebo co?

In reply to by hanicka11

já bych jí sunar nedávala když přibejvá a mlíčka máš dostatek. To je škoda. mimča mají kolem 2 měsíců spurtík. To znamená že pořád jedí a nemají dost. Je možné že je to váš případ. Ono to za pár dní zmizí a zase bude papkat jako předtím. Zkus napsat zprávu Kittii (nevim jestli to píšu správně). Je laktační poradkyně a myslim si že by ti s tímto mohla poradit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka