Fakt dobrou autosedacku do 2500 Kc? Jde to??

15.11.2009

Ahoj holky. Pradte mi, prosim, vy co mate uz zkusenosti s kvalitni atosedackou. Da se sehnat nejaka dobra do 2500 Kc? Dejte mi tip, prosim... jsem z toho uz cela tumpachova, porad na nejake koukame a me z toho jde hlava kolem a nevim, jakou vybrat....
Dekuju MOC!!! pa Evi

Kliknutím vložíte smajlíky:

trhu jsou v soucasne dobe jen dve top autosedacky a to je maxi cosi a romer,zbytek je hluboko pod nimi.Jinak dobra autosedacka je jen 9-18kg,0-13kg atd.,autosedacka 9-36kg neni dobra a tudiz o dost levnejsi,takze zalezi co presne chces.Jinak tyto opravdu dobre sadacky sezenes mozna bazarove za 2,5tisic,ale nove rozhodne ne.Tak stastnou ruku pri vyberu.

In reply to by Naninka2002

Ta je moc pekna :) jen koukam, ze ma trosku zvysenou podstavu. Bracha mel podobnou s uloznym prostorem a jejich maly pak v te sedacce klopil zatacky i s auosedackou, protoze jim nejak "nesedela" do sedadla... No a museli jit a koupit jinou, ktera ten podstavec nemela tak vysoky.... Tak drzim palce, at vam dobre padne! :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moje rec...zadne nehody! Jake trable s montazi? my ji jeste doma nemame, cekame ji kazdym dnem, tak jsme jeste "nemontovali".

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Martulinko, moc jsi me potesila! Takze si z toho beru ponauceni...nemontovat ji potme :) MUJ MANZA JE PEKNY NERVAK, TAK TO BY LETELA ROVNOU DO POPLENICE :s: Diky za odpoved. :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: hlavne, at nam slouzi! Zatim v ni jel Luky 2 krat a bylo to super, pokazde usnul. A kdyz nespal, tak pozoroval budiky na palubovce a svetylka venku, no byl uplne fascinovanej. Vubec se v ni nevztekal, jak ve vajicku, takze po dlouhe dobe klidna jizda! A ja citim, ze je v bezpeci a pohodli :). pa

Ano od 9 kg potrebuju, pardon... :) Dekuju za tipy! O tech vasich jsem uz slysela, takze jsou asi fakt fajn. Evi

nepíšeš do kolika kg by měla být. My koupili 9-25kg caretero diablo. malá ji dostane k Vánocům ale v obchodě jsme ji zkoušeli a je pohodlná. A přijde mi bytelná.

In reply to by Cherry

Caretero hoky :), tak jsme vcera objednali Lukaskovi tu sport verzi, libilo se mi tam to uchyceni pasu. Moc jsme zvazovali, jestli tu Diablo ci Sport. Ta diablo ma zase bezvadnou operku hlavy. Ale manza k tomu pak zasedl a najednou vypisoval objednavku na Sport :) Dekuju vam moc za rady. Snad se v ni bude prckovi libit ;)
Pekny den. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka