Dnešní mimořádná kontrola

16.11.2009

Ahoj holky,

tak jsem dneska musela mimořádně ke gynekologovi, naštěstí s miminky je vše ok, jen jsem o víkendu dostala šílený zánět, takže jsme zrovna absolvovala řádnou kontrolu, která měla být až za týden... Nafasovala jsem další Utroš, Torecan a Clotrimazol čípky a krém, tak to snad bude brzo ok.

Hned jsem se ptala, co si můžu vzít, kdyby na mě lezl nějaký moribundus, tak si můžu dát i Coldrex, na který jsem docela zvyklá (před těhu), vždycky mi pomohl... A samosebou co nejmíň mezi lidi a čajíčkovat... neustále...

Moc Vám všem držím palce, hlavně ať se nám chřipky vyhnou vééélkým obloukem.

K+?+?

Holky mě ho gynekolog povolil, už jsem 15. týden, tak je to ok, ale samosebou ho nemůžu kombinovat s Paralenem (teda spíš Panadolem - ten je pro těhulky lepší)... A jsou lepší ty rozpustný sáčky a víc je zředit... Myslím, že můžu tomuhle doktorovi důvěřovat, vždyť i díky němu mám v bříšku 2 andílky :-) - je to primář v CARu ;-)

Ahoj Cari,máme asi stejnej problém mě začla stršně svědit číča,ale odporně :-/) a mám u toho nažloutlej výtok,jestli nepomůže mast,taky mě čeká mimořádná kontrola :\/: u :*8*: Tak se brzy uzdrav kočko a pohlad bříško :c:

Ahoj Carrinko, tak hlavně, že je všechno v pořádku. S tím Coldrexem asi fakt opatrně, protože obsahuje mnohem více paracetamolu než Paralen 500mg. Pokud tedy myslíš ty sáčky. Jak je to s pastilkami, to nevím.
No, jinak mně se chřipka nevyhla. Ale z nejhoršího jsem venku a právě Coldrex mi teď přes víkend strašně moc pomohl. Jen teda teď někdy mám mít ovulku, tak je to teď pěkně na hov.. :00:
Tak ať ti léky co nejdřív zaberou :k:

ajoj,no hlavne,ze jsou miminka v poradku a ty se pekne vykuryruj :§: ja jsem taky naka nachcipana,porad poprskavam tak se taky kuryruju :a:

Holky,na ten Coldrex bacha,manžel si ho kupoval,ten rozpustnej do vody a dr. mi řekla,že já v žádném případě a i lékárnice mi to potvrdila.Tak raději se přeptejte ještě vlékárně,nebo proštudujte letáček :a:

Ahojky Carrinko tak to je super že jste v pořádku hlavně hodně odpočívej. já jdu na kontrolu až 25.11 nějak se ale bojím co bude protože jsem ve 20.tt a pořád necítím pohyby jsem z toho docela na nervi něj se krásně pa pa a pohlaď bříško

hlavne,ze je vse v poradku a s tim zanetem verim,ze brzy odejde a drzim palecky!!Tech nemoci je ted silene moc a taky se snazim vyhybat davum atd.Dr.ti dal jeste Utros?Muzu se zetat?Nekde jsem cetla,ze Utros,nebo Dphaston se dava v prvnim trimestru a to,ze ti dal Dr.utros i v 15tt je z duvodu 2miminek v brisku,nebo ma jiny duvod?Brzy se uzdrav!! :a:

In reply to by siska333

Ahoj Sisi, Utroš mi nechají až do porodu, protože pomáhá děloze a případným předčasným kontrakcím, což je u dvojek třeba. Naštěstí mi ho snížili už na 1+0+1, takže se nemusím tolik ládovat.

Ahojky, tedy uplne jsi me vylekala.... ale jsem rada ze je vse ok.... ufffff
jeee tak to je pekny na coldrex jsem take zvykla....
tak pekne odpocivejte a uvidis ze bude lip, take drzim palecky at jst evsichni v nejlepsim poradku :one: :h: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka