Mluvící pejsek od Fischer Price

16.11.2009

Holky chtěla jsem vás poprosit o vaše zkušenosti s tímhle pejskem. Chtěli jsme ho malé koupit na vánoce a když jsme ho v obchodě vzali, byli jsme sklamaní. Kamarádka má toho staršího, co mu jde zmáčknout nos a tenhle nový se srdíčkem je nějaký divný. Když začne zpívat písničku, tak ji najednou třeba v půlce utne a taky se spoští třeba jen zatřepáním, je to normální? Díky za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Chtěla jsem ho Kájině taky koupit, ale známě co ho mají, tak mi ho nedoručují, jsou z něho zklamaní a doporučili mi hrací knížky od stejé zn,tak už jsem koupila dvě a jsou super

Ahojky.Tak my ho chceme koupit Jarýmu k Vánocům.Nejprve jsem uvažovalo i o "hrnci", ale pejska si může vzít i do postýlky a když ho to bude bavit, tak hrnec pořídíme později.

v lednu jak bude mit rok!!! tak uvidime,ale snad bude gut ;) Jsou to krasny kravinecky pro nase miminecka,ale co to stoji penizek ze :)

Tak teď jsem se fakt ze srdce zasmála, jaký sem blbec :s: :00: . Mně bylo divný, že hraje jen takový úryvky, máme ho doma 2měsíce v provozu a teď jsem se v něm povrtala a hraje je celý. Pojistku jsem žádnou nevytahovala, přehodila jsem baterky a už vesele zpívá, ale teď najednou sám od sebe začal mluvit :#o: , já ho nezmáčkla a Adámek je od něj asi 2metry a nejednou se ozvalo "červené srdíčko" no co lepší než kdyby nehrál, že jo ;) Jo a budu se muset učit ty básničky a písničky celý, já umím jen ty úryvky :s: to bude taťka koukat až přijde z práce, jak se nám ten čoklík rozkecal :qu:

In reply to by krapnik

Hele já na to přišla až po 2měsících :s: Vzadu jak má baterie, tak jsou takový dva otvory a může v nich být zastčená pojistka - papírek, plast - já tam nic neměla, ale zkusila jsem přehodit baterie a čokl se rozkecal :s: :dog: . Zkus to a dej vědět jeslti ti to funguje ;)

Taky jsme nad ním uvažovali ale nakonec jsme koupili to nářadíčko a jsme spokojený..... Ale pejsek možná ještě přijde...

Ahojky, pred nedavnem jsem to tu resila :), ten pejsek zpiva pisnicky cele, ale musi se vzadu na baterce vytahnout pojistka, ta je pro obchodni ucely, aby jim pejsek v obchode cele dny nezpival, my jej koupily a je super, oproti starsimu typu aspon zpiva pisnicku s abecedou celou, u stareho pejska nezpival U :)
Takze doporucuji. A hlavne vyndat pojistku, aby zpival vse :)
__________________________
Muf a Niky

In reply to by muf20

No já si taky říkala, jestli to nemůže být něčím podobným, ale v tom obchodě jsem to pak už neřešila. Takže díky za radu. A prosím tě, ten pejsek začal občas sám mluvit, aniž by jsme ho zmáčkli, je to normální?

Já chci malému koupit mluvící hrnec, přijde mi to pro děti zábavnější, než pejsek :-) ale to je asi věc názoru :-)

mě se taky hrozně líbí, ale zatím ho kupovat nebudem, ještě jsme malý. hele, a nebylo to třeba tím, že byly vybitý baterky, jak to každý zkouší?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky