Po nějaké době píši a prosím o radu

16.11.2009

Ahoj holky, po nějaké době se opět hlásím, s tím, že bych potřebovala radu. Jelikož mám dlouhý cyklus, což znamená asi tak 45 dní což je tak do patku. Ale včera a dnes mám jakoby bolesti, ne moc, ale přeci cítím asi vaječníky, nebo něco okolo. Nejvíce když se mi chce více čůrat, tak je to taková zvlaštní bolest. Vyvodila jsem z toho, že mám buď nějaký zánět močáku nebo by to mohlo být těhu? A taky chodím dost často čůrat. Je to divné, ms mám dostat asi tak v pátek, ale kdo ví, když si chodí jak chce. Holky co si o tom myslíte? Jo a ještě mě bolí tak nějak více záda než obvykle. Nechci plašit a dávat si planou naději, ale stále doufám, že by to už mohlo vyjít, když se cyklus docela srovnal a ms dokonce i občas přijde.

Hezký den a děkuji předem za jakoukoli odpověď.

Susinko,nezbývá nic jinýho než čekat a doufat a držet palčáky :one: což držím,tak tfuj tfuj tfuj...

Ahojky nevěš hlavu já při takdlouhých cyklech takyx jsem je měla tak co 35-45dní ,otěhotněla .Teď mám 14-cti denní holčičku .Pila jsem celý měsíc 3xdenně kontryhelový čaj (je na srovnání cyklu a na podporu těhotenství)pravidelně každý den!!!a mazlily se co 2-3dny .povedlo se .Držím palce.ppa

tak já jsem na začátku těhu chodila pořád čůrat, ale už si nepamatuju, jestli u toho mě taky něco bolelo? No nevím, je to dlouho. Každopádně ti přeju, aby jsi skutečně byla těhulkou a MS se už nedostavila :h: držím palečky :a:

Ahoj,no záleží jak máš dlouhou lutealní fázi! Pokud máš od ovulace už aspon 14 dní tak bych zkusila test. Děláš si graf bt?

In reply to by milena

ale graf si nedělám, přijde mi to jako hrocení a to nechci, už tak jsem nervozní a ještě se měřit. A navíc na to asi ani nemám buňky, pravidelnost mi nějak moc nehrozí:). Chtěla jsem dělat test až v pátek, ale asi to nevydržím a zkusím ho zítra z ranní moči, pokud nezapomenu. díky za odpověď. Už bych si moc přála být těhu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky