pleny

15.11.2009

Ahoj-ky těhulky mám dotaz.Nějak se nemohu zorientovat v dnešní nabídce plen.Chtěla bych zkusit látkové asi jsem pako ale nepochopila jsem jestli stačí koupit svrchní kalhotky a do toho se vkládají klasické bavlněné ,nebo ty musím koupit jiné.děkuji za odpovědi.Kdy myslíte že je vhodná doba na nakupování věcí pro mimčo?A ještě jeden dotázek sice mi každý řekne co koupit ale dá se někde najít seznam co všechno mimčo bude potřebovat?

Ahoj Renyzo..Nejsi pako :-)..Každá jsme v tom tápali a jasno nemáme ještě skoro nikdo, kdo plenky nevyzkoušel. Zkus se ale mrknout na mé příspěvky, nebo občas mrkni i k nám do Březňátek, máme tam seriál o látkovkách :one: ..Každopádně hodně informací je na www.branakdetem.cz, nebo si prostě zadej do vyhledávače Látkové plenky a ono Ti to najde tolik stránek, kde můžeš čerpat informace..Je toho hodně a z vlastní zkušenosti doporučuju první načíst a pak se ptát a postupně si to dávat dohromady..Původně jsem chtěla třeba plenky jen vše v jednom a jednovelikostní, ale po delší úvaze a čerpání informací jsem názor úplně změnila a teď mám nakoupeny plenečky i vícevelikostní a All inek jen pár..přece jen schnou nejdéle, ale jsou zas nejpohodlnější na používání..No uvidíš..Kdyžtak kdykoliv napiš k nám do Březňátek 2010 a my rádi poradíme s čím budeme vědět :-)..

Ahojky, já jsem jedna z těch, co se rohodla pro "látkování", ale to nejjednodušší. Tedy s plenkami ALL In One (vše v jednom). Je to v podstatě jak pratelná jednorázovka. Nejlepší by bylo zajít si někam na přednášku. Já jsem z Brna a zašla jsem si do Brány k děteme ( www.branakdetem.cz). Mají obchod i v Praze. Ale na internetu je to u nic všechno krásně vysvtěleno a nafoceno! určitě se mrkni na ty stránky. Ono hodně záleží na tom, kolik můžeš investovat. Ale neboj, investice se ti vyplatí!Ušetříš několik tisíc oproti jednorázovkám, mimi bude mít zadeček jak v bavlnce a ještě uděláš něco pro naši Zemi. Takže já jednoznačně doporučuju do toho jít! :k: :a:

Ahojky v prvé řadě bych Ti doporučila zajít do nějakého mamicentra nebo se podívat na net jestli někdo nepořádá přednášku o látkových plenách. Já na ní byla a stála mě jen 100 Kč. Bylo to super, protože jsem ty pleny viděla naživo a ujasnila jsem si co a jak. Jinak svrchní kalhotky máš troje - pullky, fleecové - ty jsou ale spíše na ležení, při tlaku na zadeček promokají, a pak jsou ještě vlňáčky. Dovnitř můžeš dát klasickou plenu s novorozeneckým skladem - levnější varianta nebo takovou tu kalhotkovou. Lepší je do té pleny vložit i separační vložku( př. haipa daipa) nebo složenou klasickou plenu a pro ušetření si práce taky takovou teňounkou jakoby papírovou vložku od bambino mio, kterou spláchneš do záchoda. Jinak levná varianta té kalhotkové pleny je kiko - pokud je v akci, tak je za 209 Kč a je krásně kufací. Na miminko jsem začala nakupovat snad od začátku. Vždycky jsem si udělala něčím radost. Teď jsem ve 26. týdnu a mám už vše:-). Můžu šetřit na porod, koupit něco pěkného sobě nebo nakoupit dárky na vánoce. Co se týče výbavičky, tak se seznámky dají najít na webu nebo můžeš zajít na předporodní kurz - některé pojišťovny Ti na to přispějí. Snad jsem Ti trochu pomohla:-). Kdybys měla ještě nějaký dotaz, tak mi písni. Opatruj se a přeji pěkný den

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka