Maminky 3 dětí

15.11.2009

Ahojda tety, chtěla bych se vás, co máte 3 děti zeptat, jaké mají sourozenecké vztahy? Já mám sice 1 mimi, ale chtěla bych do budoucna víc. 2 se mi zdají málo a 4 mi připadají jako moc. :00: Jen mám strach, že kdyby byli v lichém počtu, tak spolu budou řádit jen dva a ten třetí bude dělat pátý kolo u vozu. Je to jen můj pocit? Vychází spolu 3 sourozenci dobře a jsou ty vztahy vyrovnané? :k:
www.prckoviste.cz/julinka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já mám 3 děcka, klučík 5let ,holčička 3 roky a nejmladší klučík má 10 měsíců už jim dorostl, všude leze a trochu ťapká, takže už jsou taková partička:-) a tak bývá u nás dost veselo.vztahy jsou zatím vyrovnané:-) ale uvidíme..jsou to teprv všici prťata

Tak mi sme 4,me je 23,segram 16 a 14,takze rozdil 7 a 9 let a rozumime si dobre :) A hlidaj mi malou :s: Mela sem s nima vzdycky dobrej vztah.jeste mame brachu,je to hroznej parchant rozmazkenej,bude mit ted 8.Nesnasime ho ho vsechny,matka ho hrozne rozmazluje(on je malje,prece si sam nenamaze rohlik :00: ,on nemuze uklizet,je malej,blablabla :( ) ale mame ho asi i rady,kdyz ho tady nahaneli decka ze ho zmlatej tak sme ho vsechny 3 jako sparvny starsi segry chranili a tech parchantum dali zabrat.On je totiz tak rozmazlenej ze si neudrzi ani kamose a vsichni ho jen vyuzivaj.Navic spi s mamkou furt v posteli,v 8 letech!!by me jeblo :00: Takze 3 dobry,4 nebrat :s:

Ahojky, já sice tři děti nemám, ale jsem ze tří dětí. A jsem toho názoru, že o počtu to zas až tak není. Jde o to jakou mají povahu. Já jsem vyrůstala se svými dvěma mladšími nevlastními bratry (já jsem z prvního manželství mé matky, nevěděla jsem o tom do svých 18, takže jsme vyrůstali jako vlastní sourozenci), jsme o tři a dva a půl roku. Jako děti jsme si moc nerozuměli, ale dalo se to, měla jsem spíš blíž k tomu nejmladšímu, ale věkově jsme byli prostě každý jinde. Venku jsme si spolu hráli jen vyjímečně. A nyní v dospělosti se nestýkáme vůbec. Já bych zájem měla, ale oni zájem nemají (oni ale nemají o nic zájem), ani o mou rodinu, vůbec se nezajímají, co se mnou je, jak se mi daří nebo tak. A oni dva mezi sebou se taky nemusí, sice ještě společně žijí s matkou, ale o sobě nic neví, ani kde druhý pracuje a tak. No nechápu to. Každopádně, kdyby ten nejmladší nebyl, pravděpodobně by to nic nezměnilo na vztahu s tím starším. Je to prostě o lidech. :a:

tak já mám 3 dítka.Nikče je 15 a Míšovi bude 11 no a Kájince 2,5měsíce.Ti dva spolu vycházejí dobře ani se moc nehádají-občas Míša vymyslí nějakou lumpárničku,ale jinak to jde.Nikolka je Káji taková chůvička a Míša taky občas pohlídá.Já osobně si myslím,že Niki a Míša budou mít k sobě vždycky blíž, je mezi nima menší věkový rozdíl.Uvidíme!!! :s: :a:

Já mám tři dětiPrvní dvě s manželem.Jsou od sebe skoro pět let.Zloběj se,škádlej,nadávaj si.Ale jak by chtěl dceři někdo ublížit tak by tak by ho její starší brácha zmydlil.S přítelem mám sedmiměsíčního chlapečka a dcera ho má moc ráda.Nosí ho,přebaluje,stará se.Syn vždycky říkal že mimina nemá rád,že jsou všechny ošklivý.No puberťák.Ale jak náš Kubíček začínal reagovat a smát se na něj,tak syn úplně otočil.Ten malej prcek si ho úplně získalKdyž syn přijede,tak si sám od sebe umeje ruce a hned ho jde pochovat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka