vaš nazor

15.11.2009

Ahoj těhulky, prosim vas porad'te mi . Chci pro mimčo koupit chuvičku, ale taky přemyšlim o monitoru dechu, co je lepši, vuuubec nemužu si dat radu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc vam všem děkuji holky, fakt jste mně pomohli :s: , tak si myslim že ted' pořidim monitor dechu, a pak kdy bude miminko trošičku větši tak tu chuvičku, mame barak, tak kdyby spinkala venku na zahradce tak bude se to moc hodit. Děkuji. :+^*:

tak ja mela monitor dechu v porodnici...a neustale pípal....a nic malymu nebylo..byla jsem z toho uplne vystresovana,protože jsem se vždy lekla,že maly nedychá....
domu jsem ji teda nepořídila,maly spal u me v posteli do 4mesicu,neusla bych,kdyby byl v postylce a přes den jsem ho stejne neustále kontrolovala jestli dycha...pak jsem si pořidila chuvičku s kamerou...což me uklidnilo,když ho vidim,jinak bych asi stále chodila kontrolovat..
papa

My máme monitor a ten pocit klidu,když jen mrknu,že bliká zelené světýlko,stojí za to.A chůvičku si budu muset asi taky dokoupit,protože když bude malá spát na zahradě,tak at ji slyším,když se vzbudí. :a:

Ahojky, taky budu řešit oboje. Chůvičky mám obyč. do 1000,- a monitor budu teď kupovat. Záleží jak bydlíte, jestli máte malej byteček tak jsou asi chůvičky zbytečný a jestli domeček a zahrádku tak je určitě využiješ. :a:

Ahojkyno my měli chůvičku, ale jen proto, že jsme to jakožto první občánek města v novém roce dostali od starostky, jinak bych jí nekupovala, nicméně je to dobrá věc, můžeš si zavřít dveře u prcka do pokoje a dělat trošku rámus, aniž bys ho vzbudila a slyšíš, jestli brečí nebo ne. Asi do baráčku bych jí pořídila, ale do bytu ne.
No a monitor dechu - pokud tě uklidňuje blikající zelené světýlko na monitoru a máš o své miminko strach, tak si ho pořiď. My jsme ho neměli a malá už mí 10 měsíců a žije, ale kdybych měla např. nedonošenečka, nebo dítě s vrozenou vadou srdíčka, tak bych ho pořídila. Ono riziko, že zdravé přestane dítě dýchat je hrozně malé, ale je tam.

ahoj, těžko se srovnává, co je lepší, když každá věc slouží k jinému účelu. my měli oboje, ale chůvičky šmejdy, tak jsme si museli vytrénovat uši (přece jenom máme barák a zahradu, do bytu bych si chůvy nepořizovala). no a na monitor nedám dopustit - ne, že by měl synek problémy s dýcháním, ale já byla podělaná strachy, že by se mu mohlo něco stát, že ten týden, co jsme byli v porodnici jsem prakticky vůbec nespala a pořád zírala do postýlky, jestli je OK...vyspala jsem se, až když jsme přišli domu a zapli monitor.
teď čekáme druhé, monitor budu zase 100% používat a chůvičky koupíme nové, protože ze synkem už ticho doma není :s:

ahojky tak já monitor nemám,ale kdybych měla zkušenosti co teď určitě si ho pořídím.... ;)
Amálce bude 11měsíců a v osmi měsících se mi stalo,že přestala dýchat naštěstí jsem ji měla u sebe tak jsem mohla hned reagovat,ale co by se stalo,kdybych spala?????? :jawdrop:
Chvičku máme,ale tu jsme koupili kvůli dovolený když jsme večír grilovali abych nemusela furt lítat sem a tam.... :00:
A chůvičku máme od chicca a je výborná,jde slyšet i pokud vyplivne jen dudlíka.... :D
Tak pa a pokud máš možnost monitor si pořiď třeba z aukra není to tam drahé a určitě ho využiješ.... :c:
Pro mě by byl už zbytečný.... :a:

Já mám obojí...Nanynku ( podložku ) na první půl rok a potom budem používat chůvičky v létě, až budem sedět na zahrádce třeba

tak monitor dechu je určitě dobrá věc....malá mi na něm spala už v porodnici :one: je fajnvidět v noci jak tam bliká to zzelené světýlko a ty víš,že mimi spinká a dýchá jak má :one: chůvička mi přišla zbytečná,máme 3+1 a pláč slyšíme i vedle v pokoji....chůvička je dobrá do rodinných domů :girl: kde máš dítě fakt z doslechu...

Ahoj,já si myslím,že oboje.My máme chůvičku od Ety a je výborná.Myslím,že se ti bude hodit,když budeš mít mimčo v jiné místnosti,tak ho můžeš hlídat,jestli nebréčí.Monitor dechu to zase hlídá,jestli miminko dýchá.Myslím,že je to dobrý hlavě v noci nebo když nejseš v místnosti a nehlídáš ho.Smad jsem ti trochu pomohla.Paa Verča a Martínek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka