darecky??

15.11.2009

Mile tehulky,kdyz uz se pomalu blizi ty vanoce,tak uz mate vanocni horecku jako ja?Pro miminko mam nakoupeno az az a stale me nuti chodit po obchodech neco i sebe malinkeho koupit,tak nevim kolik toho jeste pribyde do naseho bytecku,aby jsme se tam vsichni vlezly nez se mimi narodi :||): Cekame treti a tak budu muset nakupovat i pro ne,coz miluji tu vanocni atmosferu.A co vy take?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

take bych vedela co spenezi,kdyby byli nekonecne,ale vzdycky na nejake darecky pro nase deticky bylo a bude,take jsme zkouseli nakupovat pres internet,ale neni to ono,ja mam rada tu vanocni atmosferu osahat si hracky i obleceni pro prcky,malej nedavno oslavil 3roky takze bude trhani pod stromeckem,tatinkovi take jeste nevim co koupit,toho si nechavam na pozdejsi dobu a to me donuti rychle premyslet,ma rad teplicko tak koukam po nejakem bezva hrubem svetriku a pohodlnem postarku,protoze si rad cte v leze u krbu,jinak preji prijemne nakupy a hezky vyber tatinkovi :a:

ahojky, tak ja to mam to same.. take stale koukam, co vse koupit Emmicce k vanocum.. uz jsem ji i 2 darky koupila.. auticko 4 v 1 od chicca amy first baby annabell zaft creation.. jenomze jsem to nevydrzela a hned jsem ji to i dala :) .. takze jsem se zarekla, ze zacnu nakupovat pozdeji .. protoze ji to jinak dam hned... :).. mam pro ni jeste vybrano spousty krasnych darku ( hraci stolecek od chicca, baby born s kouzelnym nocnikem, xylofon fischer price, asi mluvici hrnec fischer price, sane, knihy ,kostky , autosedacku , atd.. ale vyckavam.. :) .. no to vis. ona je moje prvni stesticko .. tak to asi prehanim, ale proste je to tak hezky, kupovat ji darecky .. ona bude jeste navic slavit 27.12. prvni narozeniny :) ..... proste mam vanocni nakupni horecku :) pappapapap Lenka

In reply to by lenki

jeje ta,ale bude mit radost az to vse rozbali pod stromeckem a zaroven ty narozeninky,ja jeste nemam takovy prehled co koupim tem mym prckum,ale az to uvidim v obchodech lezet na pulte tak urco nevyjdu na prazdno i sebemensi darecek bude fajn,maly ma rad velka auta,voziky,traktory,takze budeme mit doma auto sbirku,moc se tesim az si to kluci uzijivzdycky mam radost,kdyz maji radost oni,preji hezke nakupy :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka