Test kojeneckých lahví

14.11.2009

Nevíte někdo, jestli je někde k sehnání aktuální test kojeneckých lahviček a hrníčků? Sháním kvalitní plastový a nevím, jak poznám že ten či onen výrobek je lepší a neobsahuje žádné škodlivé látky. Vím, že sklo je nejlepší pro kojence které si samo lahev neudrží, ale potřebuji hrneček, který nekape - ne jako avent, na který jsem spoléhala, ale ten mě zklamal- a s tím plastem je to ok. Poradíte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

koukám, že to asi nebude jednoduchý nějaký vybrat. Já nevím, jestli vůbec nekapající hrnečky a ještě bez těch škodlivých látek existuje.
Avent mám a asi bych si ho už nekoupila, navíc za ty prachy. I když kdo zaručí, že veškeré výrobky, co jsou pro děti a přijdou přímo do kontaktu s ústy, tak že nejsou škodlivé? Takže Avent cca za 200kč nebo Canpol Babies apod za pár kaček?

Ahoj,nevím kde je test k dostání,ale vím,že Fisher price má lahve a hrníčky bez těch ftalátů apod. Koupila jsem nekapající hrneček od Canpol Babies a stejně kape,je na prd.

In reply to by Jitulca

to nemám bohužel. Je mi jedno jakou značku, nejsem zatížená na značky, ale spíš o to, aby nekapaly a hlavně aby prošly testama, který vytřídí ty škodlivý kousky.

In reply to by samky

No je to značka Gerber , Graduates od 7měsíců pro začátečníky :-) a pak nějakou noviku pro roční děti s nekapajícím brčkem od Nuby Flipnśip no nevím zda podle těch názvů to někdo sežene. To prý vybírala teta,prtože tam je tak nasycený trh,že jde z toho hlava :00:
jé,já to našla,tady je http://nakupvusa.cz/eshop/baby-165797011-B001TFPXP2-Gerber_Graduates_Fu… máme teda inčí barvu a čumím kolik ta firma vyrábí dobrot pro mimísky :one:

In reply to by Monička.Brno-střed

jé,a to jsem zapomněla napsat a reagovat - jednu z babylove jsem dostala, a spokojená s ní teda NEJSEM, protože má špatně řešené dno, a já ji nejsem shcopná dole umýt. používala jsem ji jenom na čajdu / šťávičku, a raději jsem si pak pořídila jinou :(
jinak já používám úzkohrdlé lahvičky NUK, a co se týče kartáče na flašky, nedám dopusitt na ten z DM, stojí kolem 40 korun, a je z jedné strany na flašky a z druhé na dudlíky
http://ReinaZoo.mondozoo.com & http://ZooReina.mondozoo.com

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka