Mohu být těhotná?

15.11.2009

Ahoj holky, mám takový dotaz, jsem trochu nervózní. Minulý týden v sobotu jsem to měla dostat, od porodu to mám celkem pravidelně + - pár dní, ale teď jsem asi ve středu začala špinit, pak se to zastavilo a včera po sexíku, jsem trošku krvácela, myslela jsem, že se mi to už rozjelo a zase nic od rána jen tak lehce špiním, máme 16 měsíčního chlapečka a druhé miminko plánujeme až bude syn starší a já nevím co si mám myslet, antikoncepci neberu, dělala mi vždy dost velké problémy, ale dáváme si pozor, ale ruku do ohně za tu opatrnost nedám. Co myslíte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Děkuju holky, no uvidíme, ikdyž jsme teď miminko neplánovali, myslím si že bysme se určitě nebránili :///:

Ahoj, nám se narodili děti 18 měsíců po sobě...je to náročný ale dá se to zvládnout a děcka si už vyhrajou....pěkný večer Jana.

No, pokud máš menstruaci opradu pravidelnou a nebereš antikoncepci, tak těhotná určitě můžeš být....taky bych vyčkala ještě týden a zašla si k doktorce nebo koupila test.. My máme také 16 m chlapečka a začít se snažit chceme na jaře, taky se nám ještě zdá brzy. Tak uviídš, pokud ale druhé mimčo plánujete, tak bych se z toho nestresovala :) i kdyby náhodou bylo o trochu dříve, aspoň mezi sebou nebudou mít dětičky velký rozdíl.. :)

Ahojky Barunko, víš jak se říká stačí kapka... počkej týden a pokuď nic, doporučuji koupit testík. Držím palečky ať to dopadne podle tvých představ papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka