Porodnice v MB nebo Brandýs

14.11.2009

Ahoj holky,

nemáte některá zkušenosti s porodnicí v Mladé Boleslavi nebo v Brandýse nad Labem? Slyšela jsem jak klady tak i zápory. Budu ráda, za každou informaci. Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky, moc děkuji za vaše zkušenosti. Potvrzuje se mi, že o Brandýse slyším opravdu jen to dobré. Měla bych to ale blíž do Boleslavi. Ale taky to dle zkušeností nezní špatně. O sestřičkách jsem slyšela, je to opravdu o štěstí, na koho člověk narazí.

Ještě nějaké info o Boleslavi? :)

Já rodila v srpnu v Ml.Boleslavi a bylo vidět, že tam mají dost fofr. CO se porodu týče, tak bez problemu, všichni byli výborní - rodila jsem císařem a náhle. Co se týče novorozeneckého oddělení, tak tam to bylo hodně o tom, jaká dětská sestřička měla službu, bylo to tak pade na pade. Jedny byly velice vstřícné a ty druhé pomalu neodpověděly na dotaz, nebo stylem jako že jsi úplně blbá. Ale vesměs to bylo fajn.

In reply to by Šaryk

Já jsem v Boleslavi vůbec rodit neměla, chtěla jsem do Turnova, ale rodila jsem neplánovaně císařem v Boleslavi o měsíc dřív. Na předporodní jsem tam fak nechodila a doktroy krom těch co mě rodili neznám. Rodil mě primář Pán a paní doktorka Pospíšilová a ti byli naprosto v pohodě, ještě mě vyšetřovala Doktorka Straková tuším a ta byla taky moc fajn. Takže o Adamcovi nic nevím. Ale jeden doktor tam byl saďour, co jsem takhle slyšela od maminek, co rodily normálně a byly u něj na vyšetření. Já jsem neměla moc času je před porodem poznat, rodila jsem fakt náhle:-)

Ahoj, já jsem na konci června rodila v Brandýse a byla jsem velice sokojená. Doktoři i porodní asistentky byly velice milé a hodně mi pomohly. Nemůžu si stěžovat :)
Měla jsem zaplacený nadstandard kvůli WC a sprše (měla jsem to hned na pokoji).

Ahojky, já taky rodila v Brandýse a žádný problém jsem neměla. PA opravdu milá, to si myslím, že všechny a taky sestřičky. Je fakt, že moc neřekli o kojení, ale i tak jsem byla spokojená.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka