Ultrazvuk Oskar

06.11.2009

Ahoj holky, jsem tu nová, tak vás všechny zdravím. Jsem 10+5, TP vychází na 30.5.2010. Chtěla bych se vás zeptat jestli máte některá zkušenosti s tzv. ultrazvukem Oskar a Predikem. Hlavně mě zajímá od kterého týdne se na to může jít. Mám v rodině mentálně postiženého strýce a tak bych ráda šla na tyhle testy dřív než na triple testy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

já sice nemám s tímto přistrojem zkušenosti, ale jsem úplně na den stejně těhotná jako ty :)
na kontrolu jdu 25,to bych měla dostat už i průkazku, tak se těším..naposledy mělo mimi 3 cm :)
papa Kamila

In reply to by kamila1

Ahojky Kamčo, já jdu na kontrolu 26, průkazku už mám od začátku, ale hodně holek říká, že ji dostanou až pozděj. Náš mimišek měl 3,5 cm :s: Dnes se budu objednávat na ten ultrazvuk Oskar.Už toho vím víc, jde o 3D a 4D ultrazvuk, kde mimiška podrobně vyšetří a hned ti řeknou jestli nemá nějaké vady. Všichni to vřele doporučují, tak tam pujdem. A dokonce už tak brzo ti řeknou pohlaví :q: i když je to jen na 80-90%. Jsem z Uherského Brodu a ve Zlíně na Baťovce to dělají zadarmo, ale v některých nemocnicích se to platí stojí to 1200-1400. Krásné těhulkování :a:

In reply to by Hanina.85

ahojky,tak jsme dorazili domů ze školky a je tam nějak vlezlo, nejraději bych spala :)
tak to je príma,že jsi se o tom něco dozvěděla, já bych pohlaví také ráda věděla snad hned. U syna mi to řekli ve 20 týdnu a jelikož to byl kluk, tak říkali, že je to na 100%, kluci se určují lépe :))
já jsem z Prahy. Je to tvoje první mimi??
pěkný den a ať je vám príma

In reply to by kamila1

Čauky, tak nakonec je mi zjišťování k ničemu. Včera jsem se tam chtěla objednat, ale řekli mi, že je už pozdě, protože mají na 3 týdny dopředu plno a dělá se to jen od 11. do 14. tt. Tak jsem z toho smutná :r: Je to moje první mimiško, tak jsem se moc těšila. Ale nevadí, hlavně ať je mimi zdravé :|P: Začínají tu řádit chřipky, je to hrozné, mám 5 synovců a 1 neteř a kromě jednoho jsou všichni nemocní. Mě i manžu to už naštěstí opouští. Jak starý je tvůj syn a jak se jmenuje? Měj se :a:

In reply to by Hanina.85

ahojky, tak to je mi líto, že už to nestihneš do toho 14 tt. tady v praze chřipka také řádí, my se jí zatím vyhýbáme, ale malý začal chodit do šlolky, tak asi každou chvíli něco přinese :( jinak se jmenuje Péťa a 6.11. mu byli tři roky :)) je to moje zlobidlo a nechce se mu moc chodit do školky, je to mamánek, tak tam bulí, no snad si zvykne...
ještě, že jsem doma a můžu si ho brát po obědě :o)
a jak ti je, jak se cítíš, přibrala si???papa a přeji krásný víkend
Kamila

In reply to by kamila1

Neboj s tou školkou to bude v pohodě, mám tam 2 synovce a bez problému si zvykli a teď nemluví o ničem jiném než školka,školka a my ve školce atd. :s: Přibrala jsem moc, 5 kg :jawdrop: a to už 3 týdny nic, skočilo mi to hned ze začátku. Taky se mi začíná trošku rýsovat bříško, i když zatím je to spíš takový špek :///: ale já říkám, že je to už bříško :s: :s: Pokud nespím aspoň 10 hodin,tak jsem uplně unavená. Připadám si jak nějaký povaleč,ale fakt jsem často uplně unavená :\/: Jak jsi na tom ty? Kráský zbytek neděle papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka