Tupá bolest

15.11.2009

Od pátku cítím takovou tupou, těžkou, pálivou(nevím jak to popsat)bolest v okolí žaludku, ale jen na pravé straně... Myslíte, že mě může malej takhle dloubat, že už je děloha tak vysoko? Zítra začínám 25.tt.

Ahoj , já jsem měla to samé a pan dr. mi řekl že to jsoukopance do jater , no opravdu to nebylo příjemné , teď jsem 38+5 a mám od toho dloubání asi tak čtyři týdny pokoj.Není to nic příjemného , ale musíme vydržet.

Ahojky, nechci tě vůbec strašit, ale tuhle divnou bolest mám už někdy od 28.tt a jsem 38.tt, akorát, že na levé straně - někdy to střílí i do zad... Doktorka mi tvrdila, že to nic není, že to všechno dělá mimísek... tak doufám, že tě to nebude trápit celou dobu :-) Hezké těhulkování...

klidne to muze byt i zlucnik...ja jim trpim uz 10 let...a taky nikdy bych nerekla ze pri spatnem zlucniku obcas zvlastne boli prave rameno...je to divny ale je to pravda..skoc radsi do lekarny tam ti poradej...s tema bylinkama bych byla opatrna, zlucnik na to je moc haklivej a hlavne v tehu:)...opravdu zajdi do lekarny...aneb rovnou za obvodnim lekarem aneb jeste lepsi rovnou za chirurgem:)

In reply to by michel

Ahojky, ja jsem mela v tom tydnu co ty to same, tak jsem se v poradne radeji zeptala doktora a ten mi rekl, ze mi malej tlaci hlavickou pod zebra a tim i na zaludek a ostatni organy... Zni to divne, ale bylo mi receno, ze v tehotensti mame pry vsechny vnitrnosti vys nez normalne, takze je to tim...... Tak ja ti nevim... Ale verila jsem mu :s: Kazdopadne vim jaka je to neprijemna bolest.... Jenze nezbyva nez vydrzet... Zatim :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka