Kdy to říct v práci

15.11.2009

:a: Holky prosím vás,poraďte kdy mám říct v práci,že jsem těhotná. Pracuji v soukromé ordinaci s doktorkou,jsme tam jen my dvě. Bude asi hodně překvapená,mám totiž už dva velké kluky. DÍKY ZA VAŠE RADY :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

při práci, kdy přicházíš do styku s nemocnými, já bych to určitě řekla hned a co nejdřív bych zůstala doma

Ahojky. Já to měla úplně stejně. Taky už jednoho velkého syna.Pracovala jsem u zubařky a bála se bacilů ze slin a krve a řekla jí to prakticky hned, aby měla čas najít náhradu..No, o mimi jsem v 8tt přišla, takže jsem pak chodila do práce dál a na podzim jsem zas otěhotněla. A šla jsem hned na neschopenku. Měla jsem strach, že zas o mimi příjdu- podzimní chřipky kolem, stres v práci, před vánoci všichni nutně potřebují k zubaři- no chaos. A taky mi bylo děsně blbě a jezdila jsem autem 30 km do práce.Tak jsem hned v 6tt byla doma. Doktorka si našla náhradu a já byla v klidu. Držím ti palečky ať vše dobře dopadne!!!!

ja si myslim ze v takove situaci, by si mela mluvit na rovinu, pokud jste tam jen dve bude mit urcite vic casu sehnad si za tebe nahradu.., jestli mata dobry vztah urcite te pochopi...

Ahoj. Tak ja to rekla sefovi po 12. tydnu. Nebyla jsem na rizikovem, takze jsem chodila do prace az uplne do konce. Srdecne mi poblahopral a ve vsem vyhovel, tak drim pesticky, at to tva sefka taky dobre prijme! :)

Ahoj, já to řekla až po uplynutí třech měsíců, kdy už vše OK.
Nevím v jaké pracuješ ordinaci, ale pokud se jedná o praktického (obvodního) lékaře, neváhala bych, vše oznámila a nastoupila na neschopenku. Obzvlášť teď, kdy začínají řádit chřipky. Vím, že bacilům se člověk neubrání (obchody, úřady, ...), ale v ordinaci je to asi mnohem pravděpodobnější. :a:

In reply to by zuzula

:C]]: Já mám ordinaci naproti domu kde bydlím. Ale řeknu ji to,máme spolu dobrý vztah,protože pokud by vypukla třeba chřipková epidemie ,zůstala bych na neschopence. Hodně se o mimčo bojím,teď když už jsem starší,tak to beru jinak,než když mi bylo 20. Moc ti děkuji za radu. A teď jsi v kterém týdnu? :dog: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky