JE TO NORMÁLNÍÍÍ???

15.11.2009

Ahojky holčiny....ach jo,je to normální???včera jsem měla termínek a je my uplně dobře že bych řekla že jsem tak v 7měsíci nic nenaznačuje porodu... ale je mi tak nějak divně na srdci :h: .... ve čtvrtek jdu na vyvolání a jen jak na to pomyslím tak je my úplně na zvracení.... :sick: není to úplně strach z porodu ale je to něco co neumím popsat :00: ,ze všeho nejvíc se bojím že nebudu vědět jak dýchat...možná to máte některá taky tak...JAK TO ALE PŘEKONAT???ale strašně se na tu naši :girl: těším.

Jak se říká klid před bouří tak na tom něco pravdy bude...Mě bylo až moc dobře před porodem, v pátek jsem měla jít na vyvolání a bylo mi přesně tak jak popisuješ taky tak divně...naštěstí si to malá rozmyslela a vykoukla na svět už v úterý (tři dny po termínu) a bylo to nečekané, bylo mi úplně super ten den :s:

Nemám zkušenost, ale taky jsem slyšela že před porodem se uleví a těhulky se cítí dobře. Je to prý tím, jak miminko klesne dolů a přestane tlačit na plíce a všechno tak strašně utiskovat. Tak držím palce, třeba ještě porodíš sama, než ti začnou vyvolávat.

Ahojky,normální to je. Poslední dny před porodem mi bylo celkem fajn a v den porodu jsem se cítila taky dobře,šla jsem odpo na kontrolu k dr. trochu mě por.as. prošťourla. Večer jsem si dala skoro celou pizzu a sklenku vína a v půl desátý mi praskla voda. Porodu se neboj,až budeš mít silné kontrakce tak při kontrakci dýchej jako pejsek a až to přejde tak dýchej zhluboka,dělej si pohodlí, skákej na míči a jestli ti to v porodce umožní požádej o teplou vanu,mě to moc pomohlo,měla jsem totiž i křížové bolesti. Přeju ti hodně štěstí a pohodový a bez komlikací porod. pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka