Holky moje zlaty proc to tak boli?

15.11.2009

Ahojte holky mam dotaz....ze v tehu boli zada v krizi a trpime zacpou a prdama :s: :00: :00: to vim,ale co me to chytlo zase dneska to je strasny,strasna bolest krize :jawdrop: :jawdrop: a strili to az k vajecnikum,ale neni to jako bolest menzesu,ale spis jako zarazene prdy nebo co,pritom se nadymajicim jidlum fakt vyhybam,no musela jsem si v krecich lehnout a za pul hodky to preslo,ale trpite tim nektera?Co pomaha?Je to normalni??????????A proc se tak deje????????Diky za postrehy zlaticka opatrujte se!Niky a Samíček

mě teda na větry pomohl fenyklový čaj, určitě ho zkus. Jednou ráno jsem se totiž probudila s bolestma břicha, ani otočit na bok jsem se nemohla a nakonec jsem zjisitlia, že to jsou prdíky :)

Ahoj Niky, me ted uz pres mesic zada vubec neboli, ale klepu to na celo i drevo:-) Ale co mne pomahalo, pustit si horkou sprchu ze zadu na zada, fakt zazrak. Na zacpu ani nadymani vubec netrpim, ale kazde rano si uvarim zeleny caj, krasne se po nem vyprazdnim a mam cely den pokoj, tak to zkus taky :a:

In reply to by Verunka80

Ahoj Verunko,já sem slyšela,že zelený čaj by se v těhu pít neměl,tak nevim,co je na tom pravdy a silný černý čaj taky ne.Ale fenykl je dobrej,jak to tu holky píšou. Jinak tyhle problémy má snad každá.Já sem nadmutá permanentně a k tomu občas zácpa a to mi opravdu vadí,ale co se dá dělat... :|:

Holky moje tak to jsem rada,ze v tom nejsem sama....teda aby to nevyznelo spatne,jen ze jsem mela strach jestli ve me neni trebas neco spatne a nedeje se i tim neco mamiskovi.Podpurny pas??O tom jsem neslysela,snazim se cvicit,ale nejak to teda nepomaha a mam v planu si koupit ten hrejivy polstarek na zada to by mi urcite ulevilo,protoze minule mi pomohla horka vana ale pak mi zase holky rikali ze to v tehu pro maleho neni dobre tak uz to radeji nepraktikuju.Teda holky at ta bolest zase dlkouho neprijde protoze to je fakt strasny a to teda nejsem zrovna citlivka ,ale tohle to je maso.Opatrujte se papa

Ahoj,to jsou strasti v těhu viď :( ?Na ten bolavý kříž mně trochu pomáhá kleknout do sprchy a nechat si tam téct teplou vodu,ale není to nic zázračného.Já teda nemám problém s křečí směrem k vaječníkům,ale šíleně mě píchá v kříži vlevo od páteře :jawdrop: .Asi tam mam něco skříplé,protože už asi 10 dní "necítím" malíček u levé nohy a brní mi levé chodidlo.Je to děs,měla jsem to u druhého těhu,od 32.tt jsem byla se zády absolutně v pr.....Na rehabilitaci mi řekly,že v těhu s tím nic neudělají,ukázali mi pár cviků,ale ty nepomáhaly,musela jsem vydržet.A teď už ve 24.tt mám problémy,to je děs.A to se snažím chodit rovně a břicho nevystrkovat.Taky jsem přemýšlela o tom podpůrném pásu,nemáš s ním zkušenost?Tak to jsem ti moc nepomohla viď,spíš se tě ještě ptám :?

Niky, já mám to samé zácpa, prdy, kříže a ted ještě ke všemu mě málý začíná kopat buď pod žebra nebo do vaječníků a močáku. Na ty prdy mi vždycky pomůže pár dřepů a nebo chvíli zůstat v dřepu. DRž se a opatruj se. Maličké ti potom ty bolístky vynahradí. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka