Hrozná noc a ráno pohotovost

14.11.2009

Ze včerejška na dnešek jsme s Majdou ani jedna skoro nespaly... :O Kolem desáté večer se začala budit ale nebrečela (už asi nemohla) nemohla dýchat, chrčela a já jsem lítala kolem postýlky a rozvěšovala mokrý plínky abych jí troch zvlhčila vzduch. :r: Usnula vždycky jen asi na dvacet minut a pak znovu všechno dokola. :O Ráno na pohotovosti nám řekli, že je to zánět průdušek a poslali nás krom jiného i na inhalaci... :*8*: už jsem jí dala léky a teď mi tu spinká... :'zz): chudinečka moje malá, tolik bych jí chtěla pomoct. :{~{:

Ahojky, no to snad ani není možný, chudinka malá. Tak jak jí je? Opravdu jí hodně lituju. Dominik měl ve 2,5letech zánět průdušinek a teda bylo to nejhorší obdobý u nás celkově. Takže má atb? A jak jinak? Nezvrací? Ať to máte v pohodě hlavně. Domik zvracel a horečkoval šíleně, už si ho chtěli nechat i v nemocnici, nakonec to zkončilo že jsme jezdili na píchaný atb. a naštěstí to zabralo. Ale trvalo asi 3 týdny než se z toho vyhrabal a já chcípala samozřejmě s ním až jsem z toho porodila. Tak doufám že to máte ve slabším průběhu než jsme měli my. Ale i tak to pro ní musí být opravdu šílený, když si vzpomenu jak bylo Domkovi a o kolik je starší. Ať je berušce brzy lépe

http://donik1.mondozoo.com - prosím klikni mi, díky moc
http://www.prckoviste.cz/donik Olina & Dominik & Nikolas

In reply to by Donik

Majda mi sice nezvracela ale to ráno se prostě nemohla nadechnout, začala se dusit a já jsem jí musela praštit do zádíček aby naskočila... Hrozný! Ale ty sis tím taky prošla, tak víš jaké to je, když bys moc moc chtěla tomu drobečkovi pomoct a nezbývá ti, něž jen čekat až zaberou léky a bude trochu líp. :k:

In reply to by X-PA

jej, tak to Dominik mohl dýchat, ale pro změnu s tímhle mám zkušenost s Nikem. Když byl maličkej, tak když začal brečet tak zůstal s pusinkou dokořán a nemohl lapnout po dechu. To bylo šílený jak začal hned fialovět... A to měl v tý době asi jen 2,5kg, takže jsem ho vždycky drapla a zaklepala s ním. Fuj. Jsem ráda že mi tohle dělat jen asi první 2-3měsíce. Ta bezmoc je hrozná... ale snad už Vám bude líp :a:

http://donik1.mondozoo.com - prosím klikni mi, díky moc
http://www.prckoviste.cz/donik Olina & Dominik & Nikolas

Ahoj náš malej když spinká tak taky občas chrčí ale spinká,měl ted rýmu ale z nosíku už mu neteče,ale to chrčení je nekdy hrozný ale spí,tak ted jsi mě vyděsila jestli radši nemám taky někam zajít.......
a co malá je jí líp?

In reply to by Dana Medková

Já myslím že pokud je tvůj drobek v pohodě, není důvod se plašit. Já jsem to ráno začala vyšilovat, protože se malá prostě párkrát nemohla vůbec nadechnout. Do nemocnice jsem pak jela cestou necestou takovou kros-zkratkou a nakonec jsem ještě čekala hodinu a půl v čekárně. Dneska už je to lepší a maličká už může i v klidu spinkat.

chudinka malá. Tak to vás litulu. Přejeme at se brzy uzdraví a je v pořádku. :one: Jo jo kdybysme jim nějak mohli pomoct když jim je špatně. :h:

ať se brzo uzdraví, kočička. my měli teď první teplotku a já to obrečela. musí to být pro Tebe, ale i pro ni hrozné.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka