Včerejší pohotovost a špinění

15.11.2009

Ahoj holky,

tak jsme včera jeli na pohotovost na Lochotín. Po cestě jsem vtipkovala, že přechodné bydliště mám právě tam. Ne, opravdu už mi bylo trapně tam jet a hlavně, jak na mě budou koukat, že jsem opět těhotná a opět problémy :( No, ale byli tam na mě moc hodní. Začala jsem vlastně včera dopoledne špinit, ležela jsem, ale večer se to vrátilo. Manžel byl ještě víc v šoku jak já a byl na infarkt. Ani se mu nedivím. Zatím to u nás vždy dopadlo pěkně špatně. No, v 19:30 jsme vyrazili a ve 20 hod. jsme byli na místě. A to jsem koukala, byla jsem tam jediná. To se nám stalo poprvé. Než přišel doktor, který byl opravdu super a moc hodný, tak kolem mě běhala sympatická sestřička a měřila tlak a furt se na něco ptala a hlavně divně koukala, že jsem potřetí těhu a žádný mimi :00: Pak přišel dr. Samozřejmě špinění zázrakem úplně zmizelo. Ale pak mi řekl, že je to brzy po operaci a že to tělo špatně snáší. Ach jo. Ale podle utz je vše v pořádku. Plodové vejce má 7 mm a embryjko 1,5 mm. Jo a posledně jsem napsala pěknou blbost, jako že jsem měla náznak srdíčka. Se omlouvám. Taková kravina, takhle brzy. Víte o co šlo? Bylo to hypoecho, takže cysta. Mám cystu, prý malou, na pravém vaječníku. Jak jsem tedy otěhotněla? Když to jde jen tou pravou cestou? Jsem myslela, že to s cystou nejde. A proč mi to můj dr. neřekl? Za dělohou mám volnou tekutinu to bude ještě z operace. Musím jen ležet, což dělám a mám Utrogestan zavádět, 2 ráno a 2 večer a ascorutin 3x2.
Snad to dobře dopadne. Do týdne jedu na ko ke svému dr. Holky, ani jsem si neřekla o obrázek. Byla jsem ráda, že je mimi tam, kde je a že to vypadá dobře. Díky, kdo si tenhle román přečte až do konce. Jo a když mi měřili tlak a puls, tak vše na výbornou, ale manžílek mi pak říkal, že tam málem zkolaboval. Je mi ho tak líto. Tenhle rok si se mnou opravdu užívá. Mějte se krásně, zdravím z gauče, ze kterého se jen tak neodlepím :///: .

Mijo, to uz snad neni ani mozny. Uplne se mi zastavilo srdce, kdyz jsem cetla pohotovost a spineni. Uff, ale jsem si oddechla. A je dobre, ze ti dal aspon leky. Moc na vas myslim :k:

In reply to by eemily

Ahoj eemily, neboj, neni to nic hroznýho. Jen už prostě neváhám a jedu. Je to lepší. Myslím si, že ten utrogestan mi můj dr. měl dát hned, jak jsem tam byla ve čtvrtek a měla bych klid. Když už mi sám řekl, že je to brzy po operaci, tak ho to mohlo napadnout, že to asi nebudu zvládat. No, hlavně že mi tam pomohli. Děkuji, že na nás myslíš. Já na vás taky :k:

Ahojky, tak hlavne hodne odpocivej!! Preju ti, aby uz to tentokrat vyslo a ty ses dockala krasneho a zdraveho miminka :one:

Přeju hodně štěstíčka, a hlavně, ať už příští rok konečně vyjedete s kočárkem. Držte se.

přeju ti ať je hlavně všechno v pořádku.Nic nedělej a odpočívej.Já sem tak na začátku těhu začala dost krvácet a nakonec bylo vše v poho a teď jsem 34tt.teď se modlím ať prcka donosím v pořádku.

ahojky berusko co to tu ctu? No kazdopadne super ze je vse v poradku krasne odpocivej je uzasne ze mas ty tabletky vidis ja ti to rikala no a ted delas maximum a uvidis ze to zvladnete, ja se ted chystam jit take psat ja dorazila pred chvily z pohotovosti.... take mam dost proc nekdo to ma tak jednoduchy a nekdo si takle uziva? Ale uvidis vyhrajes do tretice jen to nej moooooooc drzim npalecky hezky drobkovi domlouvej to ja jsem take delala a vlastne aj delam :h: :k:

In reply to by žabičkax

Žabičko, to si děláš srandu, že jste byli taky na pohotovosti? Ach jo. Je to fakt těžký. Já jsem si teď jenom udělala pizu v troubě a hotovo. Od zítřka už bude vařit ten můj. Tak jsem na něj zvědavá. Ale včera to byla taková rána, jak mu spadl šutr ze srdce. Představoval si, že zase skončim pod narkozou, chudísek můj milovanej. Hned si přečtu ten tvůj příběh. Moc ti děkuji za tvoje fajn příspěvky a taky ti pořád držím palečky. My to zvládnem :h: :k: Opatruj se.

In reply to by Mija

no bohuzel nedelam a vlezu sem abych pisla a vidim prispevek od tebe uffff hlavne ze je vse v naprostem poradku ufffff, mnam pizza tedy dala bych si rict tak dobrou chut....
Uvidis ze to zvladne chlapi kdyz chteji dokazou toho hodne :one:
Clovek si bohuzel to nehorsi predstavuje coz neni vzdy nejlepsi vsak ja dneska mela dost vysoky tlak a to mivam opacny problem, mam fakt radost ze jste dobre pochodili a snad uz bude jen a jen dobre uvidis jak jsi sama napsala zvladneme to :one: A neni vubec zac dekovat od toho sme tady ne? A musime se drzet :one: take se pekne opatrujte :one:

In reply to by žabičkax

Já byla šťastná už jen když mi řekl, že je to těhu v děloze. To se mi tááák ulevilo. Fakt že jo. Z toho jsem fakt měla největší hrůzu. Jak píšeš, ufffff, je to zatim dobrý. Už jsem to psala mojí mamče, tak až skončí manžílkovi dovča, tak se bude snažit vždy alespoň na chvíli dorazit. Poklidit a tak. Chudák, sama toho má dost, ale my se vidíme tak málo, že si i to uklízení tady užívá. Když jsem byla po operaci v srpnu, tak tu byla na 3 dny a bylo to prostě super.

In reply to by Mija

no tak to plne chapu poprvy pro me bylo take nej zda je tehu v deloze.... no vidis jenu kritickou hranici mas za sebou ted srdicko pak testiky atd mno a budes u konce :one: je ty mas manzilka doma tak to mas prima :one: a je pekny ze se za tebou maminka takle stavi a pomuze.... take bych ji uvitala ale bohuzel ma starosti o segry ditko resp ma ho ve sve peci takze bohuzel nemuze ke me priject jen tak.... :( mas ale vazne super mamcu :one: Uvidis ted bude vse dobre :one:

In reply to by žabičkax

Hm, to mě mrzí, že tvoje mamča takhle nemůžu dojet. Ale ta moje to taky nemá jednoduchý. Mám totiž 14ti letou sestřičku a ta má taky svojí hlavu. Občas je zlatá, ale většinou je na zabití. No jo, blbý věk :s:

Mijuško tak hlavně pořádně odpočívej a šetři se. Je dobře, že je mimi tam, kde má být. Uvidíš, všechno teď bude v pořádku :one: A s tou cystou - já když byla na první kontrole na potvrzení těhu, tak mi dr. taky našel cystu na vaječníku - na tom, ze kterého jsem otěhotněla - prý se to někdy stane, že se na tom vaječníku potom udělá cysta. Já dostala místo Utrogestanu Duphaston a cysta se za pár týdnů vstřebala, takže neboj. Určitě bude všechno v pořádku. Držím pěsti. Oparuj se :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka