Jak se mají březňátka v sobotu večer?:-)

14.11.2009

Ahojky březňátka,
jakpak se máte v sobotu večer? Já se docela nudím tak sedím u počítače... Dnes nás vzal tatínek na večeři, tak jsme se s Emičkou pěkně nadlábly:-), množství jídla asi jako pro slona:-). Tatínek už nám dnes usnul- vypadá to na nějakou chřipajznu a já se docela nudím. A ještě takový malý dotázek: líbí se vám jméno Ema? Nám jo, ele tchýně a další tři lidi z rodiny nám to zkritizovali...no nic mějte se krásně a pohlaďte zlatíčka v bříšku :a:

Ahoj Hani. No konkrétně já Emu moc nemusím, ale nevidím důvod, proč by sis do toho měla nechat kafrat od tchýně :///: ..Jo kdybys chtěla dát Esmeraldu, nebo Gertrůdu, tak to bych pochopila, že Ti do toho kecají, ale Emička je úplně normální jméno..Jedna kámoška u nás má teď týdeního chlapečka a dala mu jméno Čestmír..no říkali jsme chudák kluk, ale je pravda, že Česťa pořád ještě jde..Jo kdyby chtěla Sandokana, nebo Vendelína..to už by byl jinší nářez :s: ..

Hani, mně se Ema taky moc líbí. Jednu dobu jsem nad ním taky dlouho uvažovala, pak mi ale přišlo málo "české", tak jsem ho vyřadila z výběru. Chci ale říci, že ten výběr je jen na vás a oni si na to jméno za chvíli zvyknou, uvidíš, že jí pak budou říkat Emičko a vůbec se nad tím nebudou pozastavovat, jde fakt jen o zvyk !!! Ono je někdy lepší když vidíš, že se to příbuzným nelíbí, jméno tajit a pak to na ně vybalit až když se narodí, to už nemají možnost protestovat, protože budou plní nového vnoučátka :)))
Jinak já sobotní večers trávila i sousedů, resp. přítelových příbuzných, ale jen do deseti, pak jsem šla spát po té celodenní dřině se ta únava projevila. Jen mě strašně bolelo v kříži a žebra, ale fakt dost, to vždycky nevím, jak si sednout, aby se mi ulevilo, pomáhá jen když si lehnu, což je na návštěvě trochu blbé že :).
My chceme zajít do divadla, tak snad najdeme nějaký pěkný program :)

Ema je nádherné jméno,vždycky jsem jí chtěla,ale u nás by ji neskousnul ani manžel(asi proto čekám třetího kluka).Pokud se na něm s manželem shodnete,nenechala bych si do toho mluvit od ostatních,je to přece vaše mimi,oni už si svá jména dali,ne?

ahojky,tak ja s pritelem jsme se rozhodli navstivit rodice tak jsme u nich a ja kukam na novu a jsem na netu a pritel zas na primu:-) jinak taky nuda,ale rano vstavam brzy jdu strihat a barvit....takze pujdu brzy spat:-) .Jinak jmeno Ema se mi libi a myslim ze e to rodicu rozhodnuti jake daji jmeno svemu miminku:-) .Nasim se taky nelibilo jmeno pro kluka Daniel tak jsme nakonec dali tadeas,holcicka zas nechteli Natalii tak jsme se rozhodli pro Nicolku,ta u me stejne vyhravala vic:-) ,ale i tak si rikame ze to zalezi jen a jen na nas. Takze prosku na rady jsme dali ale ne zas uplne:-) a Ema je moc hezke jmeno taky jsem nad nim premyslela.Jinak mate hodneho tatinka:-) na vecetri jsme teda dlouho nebyli ale minuly tyden nas vzal do kina:-) tak aspon tak.Mej se hezky:-)pa

In reply to by Lenca.C1

JJ také zastávám názor, že rozhodnutí je jen na nás...Nicolka a Tadeáš je moc pěkné, ale i Daniel se mi líbí:-) :one: No my zase dlouho nebyli v tom kině:-), ale večeře byla mňamka. Užívejte večer a mějte se krásně..Papa

tak koukám, že jsme na tom podobně, taky nás tatík vyvezl na večeři a te´d tu slastně spí a já se nudim :00: Jinak mě se jméno Ema líbí :one: Určitě bych si od nikoho do toho nenechala mluvit, je to na vás.

In reply to by Hanina247

tchýni se taky naše jména nelíbí,ale sama říkala, že je to naše věc a já bych stejně na ní nedala. No už mi tu chrápe u ucha, to se někdo má :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky