Dvouměsíční miminko a spánek

09.11.2009

Ahoj holky, prosím vás, napište mi, jak často spějí vaše dvouměsíční miminka. Nebo kolik vlastně takhle malá miminka prospí denně hodin? Nechci ji moc přespávat, ale ani nechci, aby měla malá spánku nedostatek... Děkuju.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak náš Marťásek bude mít za chviličku taky dva měsíce, ale ještě nemá pořádně uspořádané spaní. Většinou vstáváme kolem deváté ráno, nabaští se a pak hodinu kouká a už trošku i brouká. Spinká další hodinku, dvě. Opakuje se to většinou až do půlnoci. To se nají a pak spíme tak do 5ti až 6ti. Někdy tedy usíná pořádně až ve tři ráno, ale to bylo dřív,teď už se to dlouho nestalo. Taky si myslím, že mimísek si musí režim nastavit sám,nutit ho spát či bdít je trošku proti přírodě.
K

In reply to by kaa8

Děkuju, já ji nechci nutít bdít, to chraň bůh. Jen si nejsem někdy jistá proč pláče. Moje mamča mi říká, že většinou pláče protože nemůže zabrat. A tak ji uspává a malá vážně usne. Ale když nemám mamku po ruce, tak to nějak ještě nepoznám :) Tak nevím, jestli, když je plačtivá, mám uspávat nebo ne.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, no to je přesně to co malá občas dělá. Začne křičet z ničehonic a šíleně nahlas. A dělá mi to hlasně když už třeba 10 minut spinká. Ale určitě tu digestoř vyzkouším :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoik, jen jsem se chtěla zeptat jak je to s tim buzením. náš malej (7 týdnů) dokáže spát i 5 hodin a pak se teprv probudí najídlo a zas usne. to ho mám taky budit po těch třech hodinách??

In reply to by leenaa

Našemu malýmu jsou 2 měsíce a 2 dny a nikdy jsem ho na krmení nebudila, pěkně rosteme a přibíráme, tak proč budit ne, jinak už má celkem uspořádané spaní, dávám ho spinkat mezi 19 a 20 hodinou a pěkně usne tak na 6 hodin, nakrmíme a spinkáme dalších 5 hodin.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka